Çok Güzel Hareketler 2'den Tepki Çeken Skeç! | Star TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,565
Puanı
1,061

Star TV'nin sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2'de tepki toplayan skeç!

BKM imzalı yapımın dün akşam gelen 159. bölümünde Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin ti'ye alındığı Altın Baza Ödülleri skeci yer aldı. Kerem Bürsin'in “Kerim Dursin”, Kıvanç Tatlıtuğ'un “Branş Tatlışey”, Serenay Sarıkaya'nın “Setenay Kayakaya”, Aile dizisinin ise “Sülale” adıyla belirtildiği skeçte “Ödülü hak etmeyen oyuncu kategori”sinde Feri Solmuş ödül aldı.

Fakat sahneye çıkan ismin giydiği kıyafetin 2 yıl üst üste 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Pınar Deniz'e benzemesi ve “Hak etmiyorsunuz ama ödülü yine de size veriyoruz” ifadeleri oyuncunun fanlarını kızdırdı. Feri Solmuş'u canlandıran Ebru Yücel “Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi ama beni ona benzetmeniz gurur verir” açıklamasını yaptı.

Öte yandan Atakan Çelik ise gelen tepkilere şu cevabı verdi:

Altın kelebek ten daha iyi olmuş

Gayet de gerçekçi olmuş skeç, kudursun boş beleş fanlar

Gayet gerçekci yanı Pınar Denizle dalga geçilmesi doğru mu olmuş emre inanılmazsınız ya
------

Gereksiz büyütmüslerdir yine fandomlar

Gereksiz değil Pınar Denizle dalga geçilmiş bu skeçte saçtan kıyafete herşey Pınar Deniz ve en sinirlendiğimiz nokta güzel olması yeterli oyunculuğu olmasa da olur denmesi gece gördüm ve çok sinirlendim bu skeçe
------

Benim aklıma hiç öyle bir şey gelmedi. Skeç hatta o kadar sıkıcıydı ki bitsede kurtulsam dedim.

Cidden gelmedi mi saç kıyafet aynı Pınardı yahu
------

Gerçekten skeçe çok sinirlendim ve üzüldüm birde dalga geçer gibi Pınar Deniz değildi demeleri yokmu iyice tepem attı yazık yahu

Altın Kelebek izlemedim. Sadece önüme Kerem Bursin ve Aile dizisinin en iyi çift seçildiği kısımlar düştü. Altın Kelebek'in benim adıma bir önemi kalmadı.

Geçen sene de burada olanları skeç yapmışlardı. Takiplemedigim için akşamı Pınar Deniz'i bilmiyorum. Mizah ofansif bir şekilde olmuş olabilir, hissedilmiştirde ama bence bunlar medya sektöründe olağan şeyler. Hep iyi manada mizah alacak değil oyuncular. Yurt dışında siyasetçilere bile mizah dönüyor. Burada cesaret edene silivri soğuktur yazıyorlar.. 😅

Ama baştada dediğim gibi çok abartılacak bir durum görmedim ben. Ve şu unutulmamalı her ne kadar Yılmaz Erdoğan olmasa bile kontrol mekanizması devam ediyordur. İptal edilen veya kesilen skeçler gördük bu zamana kadar. ☺️

İver her bölüm ağlayıp sinir krizi geçiriyor diye çok şişirildi

Reactions: Angelica
Vatanım Sensinde Pınar benim için wonderkid bir isimdi. Hatta o dönem Miray Daner çok abartılıyor diye kendi kendime söyleniyordum. Pınar, Miray'ın yanında görülmeyen Cevher diyordum.

Ama ilerleryen zamanlarda sonraki yapımlarını da gördükçe hevesim nötrlendi. Yine de yargı sonrası TV'de güzel yapımlarda var olacaktır. Daha iyisi Pınardan çıkar diyordum. Piyasada var olan kadın oyuncuların birçoğunu, oyunculuğu ile döver o ayrı mesele

Bu konuda sana katılmıyorum emre Pınar gayet iyi oyuncu ağlamakla ilgilisi yok
------

Bence abartılmalı oyunculuğu bir yana bırak bir kadın için güzel olması yeterli denmesi hiç hoş değil

Reactions: xemrexxx
Bu konuda sana katılmıyorum emre Pınar gayet iyi oyuncu ağlamakla ilgilisi yok
------

Bence abartılmalı oyunculuğu bir yana bırak bir kadın için güzel olması yeterli denmesi hiç hoş değil
Bana o kadar sıradan geldi ki açıp tekrar baktığımda fark ettim. Madem Pınar üstünden gidiyoruz şöyle de düşünmüş olabilirler: Pınar sen o kadar az bir oyunculuk göstersen dâhi seni seçeriz. Çünkü diğerleri oyunculukları ile değil, güzellikleri ile meydana çıkmaya çalışıyor. Şeklinde bir sonuçta çıkarabiliriz. Yani ez cümle burada Pınara değilde diğer mevkidaşı olan kişilere taş atmış olabilirler.

Şuan kimi savunuyordu bilmiyorum ama Melisa Aslı Pamuk bir mevkidaşını sanırım Hande Erçel, korumaya çalışırken söylediği sözler çok tepki çekmişti. Sektördeki bu tarz kişilere bir gönderme olabilir.

Pınar'a taş atıldığı kanaatine ben varamadım. Aksine bu şekilde bjr koruma dâhi yapmış olabilirler.

Hiç sanmıyorum saç makyaj kıyafet kıyafetin rengi ödülü gösteriş bire bir aynı yapılmış direkt Pınar hedefe alınmış başkasına gönderme yapıyorsan bire bir Pınar taklit etmezsin o zaman

Altın baza ödülleri vay iyiymiş kimin aklına gelmiş acaba 😄😄😄

Neyse gelecek bölüm yükselir bu gazla Star için iyi hamle.

Skeç gayet eğlenceli olmuş. Türkiye deki ödül törenlerini tiye almaları da güzel fikir. Açıkçası ben Pınar Deniz diye düşünmemiştim. Çünkü kendisini yetenekli buluyorum. Bence direkt bir isim üzerinden değik genel olarak piyasada yeteneksiz olup sırf güzel/yakışıklı diye başrol oynayan hatta ödül alan isimler üzerinden mizah yapılmış. Kim üzeirne alınıyorsa da alınsın. 😄😄

Gerçekten düşünmedin mi ya kıyafet kıyafetin rengi saç makyaj ben Pınarım diye bağırıyordu ya mizah yapılsın ama Pnar Deniz üzerinden yorumuna pes diyorum gerçi hoş kadınlara böyle denmesi hoşunuza gidiyor

Tam olarak bence de bunu yaptılar. Acaba hangimiz bu diye şüpheye düşürdüler. Üzerine alınan alınsın.