Çok Güzel Hareketler 2 - Yayın Tarihli Yeni Sezon Fragmanı | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Kanal D'nin sevilen komedi programı 'Çok Güzel Hareketler 2' yeni sezonu açıyor!

Yapımcılığını BKM Film - Necati Akpınar'ın, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak’ın üstlendiği, geçici olarak Eser Yenerler'in sunumu ile ekrana gelen program artık pazartesi akşamları izleyici ile buluşacak.

'Çok Güzel Hareketler 2' özetsiz yeni sezon ilk bölümüyle 13 Eylül Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

Son düzenleme:
Reactions: BARON疼痛
işi zor olacak genelde pazartesi dizileri güçlü oluyor ama bu sezon Yasak Elma dışında hepsi yeni olacak belki bir şansı olur

ÇGH demek pazar demektir ve 3 sezondur kanalı idare ederken başka güne alınması (bir ara çarşambaya alınmıştı ama olmamıştı) büyük hata. Hani Güldür Güldür kadar köklü bir program da değil ki gittiği her gün izlensin. Ekip de bayağı değişmişken ayakta kalması zor bence.

Yine hangi akıllı bu programın gün değiştirmesini önerdi? İki bölüme kendi gününe geri döner.

Kesinlikle yanlış bir karar, pazar akşamları klasikleşen bir yapımın günüyle oynamayı pek mantıklı bulamadım. 'Çember' dizisi için riske atmaya değer mi? Çember dizisi maalesef Teşkilat ile aynı kitleye hitap edebilecek bir iş, riskli yani. ÇGH2 kitle ve format açısından farklılık olarak izleyiciye alternatif sunuyordu. Eylül sonu olmadan eski gününe geçer diye tahmin ediyorum, yeni sezonda da bol şans!

Reactions: Gerekli24
Oha gerçekten şaşırtıcı, kanalın Pazar için ne planı var merak ettim?

Kanal D ezelden beri Pazartesi'ye hep bir yem atıyor. Bir türlü Pazartesileri toparlanamadı kanal. Bana sorarsanız 2013'te yaptığı yanlışı (Yalan Dünya'yı Pazartesi'ye alıp Arka Sokakları Cuma'ya alması) düzeltmeli ve Arka Sokakları Pazartesi'ye almalıydı.

Reactions: Carpe Diem
Bu programın günü Pazar (belki bir nebze Cumartesi de iyi gidebilir) hafta içi iddialı yapımların karşısında tercih edilmez fazla.

Ohaaa neden acaba şaşırttı valla böyle karar almaları Pazar gününe ne koyacak kanal acaba Cumartesi dizi tutturamıyordu kanal bence o gününe çekseydi iyi giderdi en azından Cumartesi uğursuzluğunu kırardı
------

Çok ama çok yanlıştı çok iyi hatırlıyorum

Son düzenleme:
Reactions: DR
Eğer Teşkilat varken Çember için yapılmışsa büyük hata

Reactions: Yiğitt
Eğer Teşkilat varken Çember için yapılmışsa büyük hata
Çember zaten 4 bölüm, eğer onun için yapıldıysa Eylül sonunda tekrar gününe döner.

Reactions: Yiğitt
Çember zaten 4 bölüm, eğer onun için yapıldıysa Eylül sonunda tekrar gününe döner.
Reyting beklenenden iyi gelirse devamı çekilir bence, dört bölümlük kalmaz… Sırf dört bölüm için de üç sezonluk yapımın gününün değiştirilmesi de pek mantıklı gelmedi bana.

Reactions: Gerekli24
Altyapıya yeni oyuncular alıp altyapı skeçleri devam etmeyecek miydi ? Ayrılan isimleri düşününce kadro zayıf kaldı böyle.

Altyapıya yeni oyuncular alıp altyapı skeçleri devam etmeyecek miydi ? Ayrılan isimleri düşününce kadro zayıf kaldı böyle.
Altyapı ekibi hâlâ eğitim alıyor. Sezon ortasına doğru programa gelecekler. Bu arada eski ekip arada skeçlere gelmeye devam edecekmiş.

Reactions: Cervantes