Çok Başarılısın İlker Ayrık!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Ben Bilmem Eşim Bilir yarışma programını değerlendirdi:
Ben bilmezsem eşim nasıl biliyor?
'Ben Bilmem Eşim Bilir' (Kanal D) isimli yarışmayı bir röntgen cihazı olarak hayal edin. Buna göre buyurun yeni kuşağın röntgenine kriterlerine birlikte bakalım... Öncelikle çiftler arasında yaratıcı bir sıfat yok. Yarışmada en çok kullanılan sıfatlar 'hayatım, tatlım, canım' şeklinde sıralanıyor. Ne bekliyordun diye soranlar için beklentimizin olmadığını not düşelim... Kadınlar eşlerini desteklerken biraz izafi davranıyorlar.
Performans sınırından çok 'Benim kocam dünyayı yener' minvalinde bir iç gazı söz konusu. Buna kadınlar arası rekabet de diyebiliriz... Erkekler eşlerinin yetenekleri hakkında pek bir kararsız. Zaten yarışmada şaşırtan malzeme de o hattan çıkıyor. Her etabın sonunda şaşkın erkek yüzü görmek eğlenceli... Çiftler arasında özel bir mizah anlayışı henüz gelişmemiş.
Bu yüzden çoğunluğun güldüğüne gülüp, çoğunluğun yaptığı türden espri yapılıyor... Hayal kırıklıkları anında yaşanan küçük öfke patlamaları da yok değil. İşte orada endişe ediyorum. Evlilik/mutluluk eğrisinde bu yarışma ileride çiftlerin başına gelebileceklerin ipucunu veriyor, iyi değerlendirilmeli... Eni konu bir yarışma programı işte ama 'bize bire bir benzediği için' çok izleniyor ve bir süre sonra insana 'saptama yapma' ihtiyacı hissettiriyor. Neyse; röntgen mütehassısı sunucu kardeşimiz İlker Ayrık'a selam çakarak bitirelim. Çok başarılısın İlker!

634801780104542241.jpg

Mesut Yar nedense Kanal D yapimlarini yere goge sigdiramazken diger tum yapimlari kotulemesi bir kose yazarina yakismiyor. Kose yazari tarafsiz olmali. Her tarafi elestirmeli. Mesut Yar oyle degil. Ayni sekilde Yuksel Aytug'da atv icin oyle ama o biraz duzeldi son zamanlarda. Mesut Yar'da duzelse tam olacak sanirim ama o adamin duzelmesi imkansiz gibi birsey. Birde konusurken cok labali. Kendini komik saniyor herhalde ya da Show Man. :d

İlker Ayrık gerçekten çok başarılı sırf onun için bile izlenir :)