Çok İddialı Bir Dizi Geliyor!

dizimedya

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
721
Puanı
155
bi süredir senaryosu üzerinde yoğun bir hazırlık yapılan ve aşk ve görev arasında kalan bir polis ve muhabirin heyecan ve aksiyon dolu mecerasını anlatacak olan ''HANÇER'' senaryosuylada oldukça dikkat çekecek! çok güçlü ve çok farklı senaryosuyla ''HANÇER'' yakında favoriforumum'da!...
@çiğdemm @pompy @kvp-medya @polat şaşmaz @Yiğitt @HachiKo @buğraxx @emrexx @beyazsoy @halukeroğluFOX

aaaa beni almasın diyemi kovdurdun çocuğu 😱😱😱😱
hayır tabikide :D ceza puanı tam sınırdaymış , dizimedya senaryo bölümündeki kurallara uymadı ve benim forumca programında kendi dizisinin reklamını yaptı , kurallar gereği yasak o yüzden bende şikayet edince ceza sınırı geregi ban aldı :)

zaten kanal zamanında bana yardım edenlerden birisi bide ... kişiler fazla muhalefet yaptığı için şikayet ettiler
muhalefetle alakası yoktu konuyu başka yere çekme sende biliyorsun ki reklam yapmak yasak heryerde , senaryo kurallarını bizden iyi bildiğin halde bu olayı görmezden gelmen çok garip

hayır tabikide :D ceza puanı tam sınırdaymış , dizimedya senaryo bölümündeki kurallara uymadı ve benim forumca programında kendi dizisinin reklamını yaptı , kurallar gereği yasak o yüzden bende şikayet edince ceza sınırı geregi ban aldı :)

muhalefetle alakası yoktu konuyu başka yere çekme sende biliyorsun ki reklam yapmak yasak heryerde , senaryo kurallarını bizden iyi bildiğin halde bu olayı görmezden gelmen çok garip
evet biliyorum hayır ben kanal zamanından bahsettim