Çocuksu Düşlerime Takıldım Düştüm

тèмρєяâтυяє

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19
Puanı
140
Çocuksu Düşlerime.

Ya ben zamanın hangi anında yosun tutmuştum.

53595.jpg

Kent uyuyordu. geceydi!
Tanımadı beni çocuksu düşlerim
Ellerim ağlıyordu; gözlerim kanıyordu
İstemezdim ben de hayata böyle aldanmayı
Biliyorum
Artık ellerimde uçurtmam olmayacak

53596.gif

Gözlerim mezarlıktaki kirişlerden farklı bakmayacak
Çocukluk işte. geçmişte masum kalan.

Kent uyuyordu. geceydi
Düşlerime gidiyordum ama çocuk değildim ki.
Kırılmıştım
Üşüyordum
Kırağı vurmuştu düşlerime

KayıptıM

53597.jpg

Nerdeyseniz.
kimleyseniz ya da hangi kaldırım taşının arasındaysanız
Biliyorum! siz de çok korktunuz büyümekten
Ne olur saklandığınız yerden çıkıp
Artık gülümseyin çocuksu düşlerim​

sihirli annem dizisinde senarist olarak çalışmak isterdim çocukluğumdan beri hayalim ama star hayalıimi yıktı hayal yıkan star bir muhteşem yüzyıl yüzünden bitirdiler diziyi atese attılar ama o muhtesem yüzyıl bitecek bundan sonra star da umarım showun durumuna düşer

sihirli annem dizisinde senarist olarak çalışmak isterdim çocukluğumdan beri hayalim ama star hayalıimi yıktı hayal yıkan star bir muhteşem yüzyıl yüzünden bitirdiler diziyi atese attılar ama o muhtesem yüzyıl bitecek bundan sonra star da umarım showun durumuna düşer
Bunun konuyla alakası ney? :F

OMG ! 😱

benim çocukluk hayalim lisedeyken istanbula gelip onun senaryosunu yazmak

Gönlüm ne dertlidir, ne de bahtiyar; Ne kendisine yar, ne kimseye yar, Bir rüya uğrunda ben diyar diyar, Gölgemin peşinden yürür giderim... diye düşünmelisin pompy..