Nisan'cım batan gemiyi terketti demiştim. @Emre Ozansoy
Medyapım FOX'a dizi vermeyi bırakırsa iyi olur.
Medyapım FOX'a dizi vermeyi bırakırsa iyi olur.
Harika cevapAy siz bugünlerde anca markete gidersiniz, fazla zorlamasanız mı?
Kanın sonda olmamış atarsınKanım dondu bu tüyler ürpertici cümle karşısında...
Sanmıyorum. Çok önceden diziyi gözden çıkarmışlar gibi. Diğer 2 dizisinin gününü değiştirip (biri reyting yerlerdeyken) , reytingi 4 ortalaması olan bu işini hemen harcamasında başka sebepler vardır.Sizce bu karar Akrep'in dünkü sonuçları yüzünden mi alınmıştır yoksa daha önceden mi?
Üzücü atmanın ona olmamıştan daha ağır gelmesi gerekiyor...Harika cevap
Kanın sonda olmamış atarsın
Sanmıyorum. Çok önceden diziyi gözden çıkarmışlar gibi. Diğer 2 dizisinin gününü değiştirip (biri reyting yerlerdeyken) , reytingi 4 ortalaması olan bu işini hemen harcamasında başka sebepler vardır.
Gerçi o da doğru. Diss onun işine yararÜzücü atmanın ona olmamıştan daha ağır gelmesi gerekiyor...
İkisine de şaşırabilirsin.Zümrüdüanka dururken bu dizinin final yapıyor olmasına mı şaşırayım, konuyu @Dosi’nin açmış olmasına mı bilemedim...
Öncedendir. Zaten aranın nedenlerinden birinin de senaryo değişikliği olduğu söyleniyor hikayeyi toparlamak için ekibe zaman vermişlerdir.Sizce bu karar Akrep'in dünkü sonuçları yüzünden mi alınmıştır yoksa daha önceden mi?
Canım benim madem reytingleri rezalet niye kanalı ilk önce Zümrüdüanka'yi değilde çocukluğu bitirdi şunu söyleyeyim sana emin ol içeriği rezalet olabilir ama havası var bence senin izlediğin-savunduğun dizilerden çok kaliteli cidden ayrıca ben de seni takdir ediyorum işine gelen mesajlara cevap veriyorsunReytingleri kötü ve ilk 20'ye bile zar zor girebiliyor 4 küsür alan Çocukluk bitiyorsa o da tabii ki bitecek. Ha içerik olarak rezalet bir dizi ama burada konumuz içeriği değil düşük reytingleri. Gerçi takdir ediyorum en azından sevdiğin diziyi açıkça savunuyorsun sadece kalp atıp kaçanların aksine.
En azından sana veriyor cevap hangi konu ile yazayım hiç cevap vermiyorCanım benim madem reytingleri rezalet niye kanalı ilk önce Zümrüdüanka'yi değilde çocukluğu bitirdi şunu söyleyeyim sana emin ol içeriği rezalet olabilir ama havası var bence senin izlediğin-savunduğun dizilerden çok kaliteli cidden ayrıca ben de seni takdir ediyorum işine gelen mesajlara cevap veriyorsun
JDLWKFPWKFPJWPDKWODKQPKDQPJDSPJDLWJDLWKFLDKDLJFKDJFKXJDLDJXKSJDKSJDKJDKDJFKCCKKSJDJFJFJDJEJEHFJSJDHJCHDJFEn azından sana veriyor cevap hangi konu ile yazayım hiç cevap vermiyor
JsjssjsjsjsjJDLWKFPWKFPJWPDKWODKQPKDQPJDSPJDLWJDLWKFLDKDLJFKDJFKXJDLDJXKSJDKSJDKJDKDJFKCCKKSJDJFJFJDJEJEHFJSJDHJCHDJF
Dizinin konusunu ben beğenmiyorum ama oyuncuları çok iyi benceCanım benim madem reytingleri rezalet niye kanalı ilk önce Zümrüdüanka'yi değilde çocukluğu bitirdi şunu söyleyeyim sana emin ol içeriği rezalet olabilir ama havası var bence senin izlediğin-savunduğun dizilerden çok kaliteli cidden ayrıca ben de seni takdir ediyorum işine gelen mesajlara cevap veriyorsun
Oyuncular harika evet konuda bana göre çok gözelllDizinin konusunu ben beğenmiyorum ama oyuncuları çok iyi bence
Ha bu arada tabiki izlediğim sevdiğim diziyi savunacagimReytingleri kötü ve ilk 20'ye bile zar zor girebiliyor 4 küsür alan Çocukluk bitiyorsa o da tabii ki bitecek. Ha içerik olarak rezalet bir dizi ama burada konumuz içeriği değil düşük reytingleri. Gerçi takdir ediyorum en azından sevdiğin diziyi açıkça savunuyorsun sadece kalp atıp kaçanların aksine.
Tabiki de benim izlediğim dizilerde sana göre kötüdür yani olabilirOyuncular harika evet konuda bana göre çok gözelll
Sayın Gs’li dostum ve ben yüksek nüfuzlu insanlarız, Utku yoldaşımızın yanına gidebilmek için özel izin çıkarttırdık.Ay siz bugünlerde anca markete gidersiniz, fazla zorlamasanız mı?
Her zaman ki halim.Harika cevap
Kanın sonda olmamış atarsın
Sanmıyorum. Çok önceden diziyi gözden çıkarmışlar gibi. Diğer 2 dizisinin gününü değiştirip (biri reyting yerlerdeyken) , reytingi 4 ortalaması olan bu işini hemen harcamasında başka sebepler vardır.
Kargalar bile gülmez buna.Sayın Gs’li dostum ve ben yüksek nüfuzlu insanlarız, Utku yoldaşımızın yanına gidebilmek için özel izin çıkarttırdık.Kıskanma.@Maskeli Fedai
Sayın Gs’li dostum ve ben yüksek nüfuzlu insanlarız, Utku yoldaşımızın yanına gidebilmek için özel izin çıkarttırdık.Kıskanma.@Maskeli Fedai
Serhatt, @Sherlock beyciğim söz konusu utku beyciğime gitmekse kamyon arkası vb. her türlü sıradışı yöntemlerle yoldaşıma ulaşmayı başarır.Her zaman ki halim.
Kargalar bile gülmez buna.
Tespit, analiz, saptama... ✍🏻 Seni de alacağız zaten merak etme.Serhatt, @Sherlock beyciğim söz konusu utku beyciğime gitmekse kamyon arkası vb. her türlü sıradışı yöntemlerle yoldaşıma ulaşmayı başarır.
Herkesi alacaksan nerde sosyal mesafe?Tespit, analiz, saptama... ✍🏻 Seni de alacağız zaten merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?