The_Erinch
Favori Üye
Sana ne oluyor 😱 😱
Fikrimizi de mi belirtmeyelim..@Tolstoyevski sana rakip bir yorumda Diyarbakır yöresinden geldi.
Ama bir sebebi olmalıFikrimizi de mi belirtmeyelim..
Yorma şimdi onu...böyle zor taleplerleAma bir sebebi olmalı
Ama bir sebebi olmalı
Erinç abi.. Oyuncularını ve senaryosunu itici buluyordumYorma şimdi onu...böyle zor taleplerle
Seksenler, Çocukluk, Sadakatsiz... Sayın Gs’li dostum yerli dizilere sarmış bu aralar.Süper haber..
Sardıranlar utansın sayın Gs'li dostum..Seksenler, Çocukluk, Sadakatsiz... Sayın Gs’li dostum yerli dizilere sarmış bu aralar.
Onlar adam değil sayın Gs’li dostum.Sardıranlar utansın sayın Gs'li dostum..
Canım yoldaşım..Onlar adam değil sayın Gs’li dostum.
Nerdesin.. @MasacRE Özledik be.
Ne bitmek bilmez askerlikmiş bu sayın Gs’li dostum...Nerdesin.. @MasacRE Özledik be.
Ziyarete gidelim mi sayın Gs'li dostum..Ne bitmek bilmez askerlikmiş bu sayın Gs’li dostum...
Kalk gidelim sayın Gs’li dostum... İstanbul’a gel buradan gidelim, yakın sayılır Çanakkale...Ziyarete gidelim mi sayın Gs'li dostum..
Ziyarete gidelim mi sayın Gs'li dostum..
Ay siz bugünlerde anca markete gidersiniz, fazla zorlamasanız mı?Kalk gidelim sayın Gs’li dostum... İstanbul’a gel buradan gidelim, yakın sayılır Çanakkale...
Hekimoğlu AB grubunda 4 alıyor. Kanalın Bir Annenin Günahı ve İyi Aile Babası var onlar daha kötü o yüzden rahatım biraz.Aklıma Hekimoğlu geldi 3 ratingle yaşıyorAz sana dokunayım
Kanım dondu bu tüyler ürpertici cümle karşısında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?