'Çocukluk' Bu Hafta Yayınlanmayacak! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,027
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

FOX'un sevilen dizisi 'Çocukluk'un yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak!

Yapımcılığını Medyapım ile MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız, Burcu Özberk ve Selen Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak.

Dizinin yerine ise ilk önce Ayla, ardından Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn filmleri yayınlanacak.

'Çocukluk' yeni bölümüyle 18 Aralık Cuma 20.00'de FOX'ta!

Son düzenleme:
Reactions: Angelica and STAR
Kötü oldu bu. Yeni bir dizinin geleceği hafta ara vermek hiç iyi olmaz. Yılbaşından sonra kötü haberleri gelebilir.

Reactions: Carpe Diem
Tamam anlaşıldı final bölümüyle 25 ARALIK Cuma 20.00'de..(Daha YENİ biraz toparlarken ve yeni bir dizi karşısına gelmişken bölüm yayınlamamak olur mu..Sırf final yapmak için bir adım atılmış çok belli...)

Reactions: Carpe Diem
Meliha dan mı korktular acaba
yada fox bahane ile diziyi final mı yapmak istiyor
bence bahane ile final yaptırmak 2. Kanal D vakası olmasın fox dizi harcaya harcaya inşallah olmaz.

Akrep'e izleyici kaptırmaz diyordum ama bu durumda mutlaka kaptırır.
Mutlaka
Kötü oldu bu. Yeni bir dizinin geleceği hafta ara vermek hiç iyi olmaz. Yılbaşından sonra kötü haberleri gelebilir.
Nedense ferhat ile şirin in kaderini yaşayacakmış gibi hissettim sen öyle diyince

Fox a da bahane oldu

Reactions: Gerekli24
Konu güncellendi. Dizinin yerine ilk önce Ayla, ardından Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn yayınlanacak.
Akrep'e izleyici kaptırmaz diyordum ama bu durumda mutlaka kaptırır.
Meliha dan mı korktular acaba
yada fox bahane ile diziyi final mı yapmak istiyor
bence bahane ile final yaptırmak 2. Kanal D vakası olmasın fox dizi harcaya harcaya inşallah olmaz.
Sette korona vakası çıkmıştır o zaman geçmiş olsun. Akrep'e yarar bu ara.
Çok güzel karar. Akrep'e bol bol seyirci kaptırır.

Reactions: STAR and Gerekli24
Akrep bu kadar korkacakları bir dizi değil bence. Ama Ayla hamlesi Akrep için kötü olacaktır. Tüm diziler özetteyken Akrep tek olacaktı ama şimdi karşısında seyircinin tercih edebileceği önemli bir iş var. Akrep için Çocukluk'tan daha zor bir rakip.