Bende yapmisimdirHatırlamıyorum ama bir çok şey yapmışımdır
daha öncede bir çok konuda söylemiştim çocukken erkek çocuklarının kolunu ısırıyormuşum
iyikide yapmışım diyorum şuan ohhhhhhhhhhh olsun erkek milletine hahaha
iyiyim 1 yarabandi taktim o kadar acimiyor sizlamiyor ama onlem olarak taktim tesekkurler dusundugun icin. 😉Bu arada dun ki arIzalarIn ne oldu)) iyi misin düne nazaran @cookies
Rica ederim.dün forumu nerdeyse yangIn yerine çevirdin)konu ústüne konu actIn o yüzden yaniiyiyim 1 yarabandi taktim o kadar acimiyor sizlamiyor ama onlem olarak taktim tesekkurler dusundugun icin. 😉
Ha anladim o kadarda konu acmadim yani 😉Rica ederim.dün forumu nerdeyse yangIn yerine çevirdin)konu ústüne konu actIn o yüzden yani
hahahah utanıyorum sadece o çocukların anneleri komsuluğa gelince bazen anlatıyorlar çocukken böyleydin diye ozaman çok utanıyorum 😳😳bu pisman oldugun sey olmali
hahahah utanıyorum sadece o çocukların anneleri komsuluğa gelince bazen anlatıyorlar çocukken böyleydin diye ozaman çok utanıyorum 😳😳
ama pişmanlık duymuyorum az bile erkek milletine ohh olsun
ahh ah nerde çocuk lugumuz..ben cocuklugumu özledim ((
ben en az30 sene evvelden bahsediyorum) sen kaç yaşındasın dahaAaa seni gidi senipismanlik duymuyomus.o annelerde ne oyle senimi konusuyorlar
ahh ah nerde çocuk lugumuz..
16 yasindayim benben en az30 sene evvelden bahsediyorum) sen kaç yaşındasın daha
bize geldikleri zaman annemle birlikte bazen o günleri konusuyorlar ama kötü yönden demiyorlar şimdi ne uslu hanımhanımcık bir kız oldun diye söylüyorlarAaa seni gidi senipismanlik duymuyomus.o annelerde ne oyle senimi konusuyorlar
ahh ah nerde çocuk lugumuz..
iyiymis o zamanbize geldikleri zaman annemle birlikte bazen o günleri konusuyorlar ama kötü yönden demiyorlar şimdi ne uslu hanımhanımcık bir kız oldun diye söylüyorlar