Çocuklar Duymasın'da Seyyar Tayyar'a Ne Olacak ?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,853
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bildiğiniz gibi Çocuklar Duymasın'da Seyyar Tayyar rolüyle tanıdığımız Emin Gümüşkaya tutuklandı. Haberi de burada: https://fav10.net/f516/seyyar-tayyar-tutuklandi-65073/

Bu haberin üzerine Seyyar Tayyar'ın dizide ne olacağı merak ediliyordu.

Bu konuda Birol Güven açıklama getirerek Seyyar Tayyar'ın bir süreliğine Mustafaali'nin mandırasında hayvan bakıcılığı yapmaya gideceğini, hapisten çıktıktan sonra ise yeniden ekibe katılacağını bildirdi :)

Bence Birol GÜVEN için bu bir neden.yeni bir karakter yaratması kaçınılmaz oldu.Seyyar Tayyar gibi değişik karakterler sayesinde izleniyor Çocuklar Duymasın.Yoksa Eski kadro olsaydı izlenmezdi.Özellikle Hüseyin Ve Şükrü'ye verilen roller arttı ve bu sayede iyi reytingler aldıklarını düşünüyorum.Bu arada Seyyar Tayyar'ın bir an önce hapisten çıkmasını bekliyorum.

Bence Birol GÜVEN için bu bir neden.yeni bir karakter yaratması kaçınılmaz oldu.Seyyar Tayyar gibi değişik karakterler sayesinde izleniyor Çocuklar Duymasın.Yoksa Eski kadro olsaydı izlenmezdi.Özellikle Hüseyin Ve Şükrü'ye verilen roller arttı ve bu sayede iyi reytingler aldıklarını düşünüyorum.Bu arada Seyyar Tayyar'ın bir an önce hapisten çıkmasını bekliyorum.
Bende

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy