'Çocuklar Duymasın'da Bir İlk Yaşandı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

'Çocuklar Duymasın'da Bir İlk Yaşandı!

Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi ''Çocuklar Duymasın''da bir ilk!

Yapımcılığını Birol Güven - Mint Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan'ın yer aldığı dizinin yayınlanan son bölümünde daha önce izleyici önünde hiç öpüşmeyen Meltem ve Haluk karakterleri dizinin son bölümünde öpüşerek bir tabuyu yıkmış oldu. Daha önce izleyici önünde hiç öpüşmeyen Meltem ve Haluk, dizinin son bölümünde yıllardan beridir süregelen kuralı yıkarak öpüştü.

İşte o anlar:

Orijinal formatta oku

Ekran başında ki çocuklar duydu ama
Hatta duymakla kalmayıp gördüler bile

Baba ve oğul aynı kadınlar birlikteler daha ne olsun
İlklerin kanalı kanal d sağolsun.
@Çiğdem- @xBUGRAx

Duygu ile Havuçu leylekler getirmemiş yani. Bu iyi gelişme.

Bu akşam Gizem Özpamuk'un sahnelere dönüşü varken lafı bile olamaz.
@xBUGRAx

Ben de ateşli bir şekilde öpüştüler sandım, meğer öpücük kondurmuş.

Şu alt tarafı masum bir öpücük için videonun altına yapılan kin, nefret, öfke dolu; ikide bir edepten sözde ahlaktan yok efendim aileden bahseden şu korkunç yorumlara bakar mısınız, işte muhafazakârlık böylesine korkunç bir şey. İşte bu yüzden en büyük düşmanımızdır muhafazakârlık. Bugün bütün sansür olayları, Netflix e filan el uzatma durumlarının tek sebebi muhafazakârlıktır. Muhafazakarlık ki başı ezilmeden yoktur Türkiye'nin Ortadoğu çukurundan, mağara zihniyetinden çıkma umudu. Mağara dedik ama mağaradakiler bile bizden daha insan bizden daha doğaldı.

Bu dizide bunu da gördük ya bakalım daha neler görücez.Adını da değiştirin bence bu isim hiç uymuyor

Birol Güven reyting için yapabileceği her hamleyi yaptı sanırım.

Türk aile ve ahlak değerlerine aykırı bir öpüşme olmuş, derhal RTÜK el koymalı.

Bence Kanal D de kapattırılsın. İyice bozdular.

Bunu haber yapmaya ne gerek vardı? Sadece bir öpücük.

Ekran başında ki çocuklar duydu ama
Hatta duymakla kalmayıp gördüler bile

Baba ve oğul aynı kadınlar birlikteler daha ne olsun
İlklerin kanalı kanal d sağolsun.
@Çiğdem- @xBUGRAx

Duygu ile Havuçu leylekler getirmemiş yani. Bu iyi gelişme.
Burada öpüşmemişler . İlk öpüşme Atv yeniden çekilen sezonda olmuştu
@Yiğitt @xemrexxx

1:00 dan bitene kadar bakın gerçek öpüşmeyi görün ayoll

@Yiğitt

Birol Güven‏Onaylanmış hesap @birolguven
22 dk.22 dakika önce
Daha fazla
Çocuklar Duymasın'ın eskisi gibi olmasını isteyen değerli seyircilerimiz. Eski bölümler şu anda hem 360'da hem de ATV'de yayında. @KanalD için yaptıklarımız çok farklı ve yeni. Sadece eğlenceli değil aynı zamanda heyecanlı. Bugünün ruhuna daha uygun. 20.00'de başlıyoruz #tutku

Dizi çoktan mahvoldu en iyi dönem FOX ve atv'deki idi.

İnsanların öpüşmeye birşey dediği yok. Dizinin bozulmasından yana yakınıyor insanlar. Eskiden de boşanmalı bölümler olurdu ama aldatma girmezdi işin içine. Ama sonra aile bireyleri bariştirirdi mutlu mesut yaşarlardi.

Bakın atv'de yayınlanan bölümlerde öpüşme olmuş. Atv diyorum (iktidar kanalı) Fox'taki (muhalif kanal) demiyorum. Öpüşme varmiş ama ses getirmemiş. Neden çünkü dizinin gidişati eski naiflikteydi. Dizi bozulmamişti. @Tolstoyevski

Haluk'un öpüştükten sonraki hareketleri efsane

Bu zamana kadar yapmadıkları kabahat.)
Öpüşme sonrası gelişen olaylardan ötürü o yorumları yapabildiklerinin farkında değiller.))