Çocuklar Duymasın ve Alemin Kıralı Gelecek Hafta Yayınlanmayacaklar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Ziraat Türkiye Kupası'nın yayın haklarını alan Turkuvaz Medya, 4 büyüklerin maçlarını atv kanalında yayınlama kararı aldı. Hafta içi salı, çarşamba ve perşembe günleri yayınlanacak olan maçlar, o gün atv kanalında yayınlanan dizilerin yerine geçecek.

Salı günleri, atv'nin yeni bölüm yayınlayan bir dizisi bulunmadığından dolayı bir sorun gözükmüyor. Ama çarşamba ve perşembe günleri komedi dizileri Çocuklar Duymasın ve Alemin Kıralı yayınlanıyo.

Her hafta yeni bölümleri yayınlanan Çocuklar Duymasın ve Alemin Kıralı, önümüzdeki hafta 11-12 Ocak tarihlerinde yerlerini Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kupa maçlarına verecekler.

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı 10 Ocak Salı akşamı Atv ve A Haber ekranlarında başlıyor!

İşte maç programı;

10 Ocak Salı 18.00 Bursaspor-Şanlı Urfaspor
A Haber

10 Ocak Salı 20.30 Galatasaray-Adana Demirspor
ATV

11 Ocak Çarşamba 13.00 Buksaşspor-Manisaspor
A Haber

11 Ocak Çarşamba 13.00 Akhisar-Kayserispor
Yeni Asır TV

11 Ocak Çarşamba 17.30 Trabzonspor-Güngörenspor
ATV

11 Ocak Çarşamba 18.00 Mersin İdmanyurdu-Sivasspor
A Haber

11 Ocak Çarşamba 20.00 Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
ATV

11 Ocak Çarşamba 20.30 Samsunspor-Orduspor
A Haber

12 Ocak Perşembe 13.00 Çaykur Rize-Gaziantepspor
A Haber

12 Ocak Perşembe 20.30 Fenerbahçe-Konya Torku
ATV

manset-mac-dizi.jpg

vay arkadaş ya seçmeli tarihim 78 onu 5 yapmam lazım yoksa izlerdim:(
12 Ocak Perşembe 20.30 Fenerbahçe-Konya Torku
ATV

Gercekten KanalD dizi tv oldu, diger kanallarin tutunamamasi normal, yazik o dizilere, onlarinda izleyicileri var, insanlar bu durumda kanali terk eder tabiki. Bu tur spor musabakalarinin spor kanallarinda olmasi gerektigini dusunuyorum. Ben bu iki diziyide izlemiyorum fakat o dizilerin ekibi bu durumlardan etkilenir.

komedi türü olduğu için çok fazla etkilemez alemin kralı gününe göre iyi reytingler alıyor çocuklar duymasın yeneksizsinizin kitleleri aynı olduğundan etkilendi ama yeteneksizsiniz zaten geçici geldi yerine ustura kemal gelecek...

maçların daha fazla izleneceği kesin ama şu turlarda çok fazlada izlenmez ilerleyen turlarda baya izlenir