Her zaman
Her zaman
Aynen daha samimiydiFox verse gene bakılır
Çünkü sizi tanımıyorum, bize kendinizi tanıtın.
Tamam tanıtayım ozaman kendimi önceden dediğim gibi ben emre sizin adınız ne adanalıyım yasak elma , kadın , sak , bizim hikaye , hercai , bir aile hikayesi ve elimi bırakma dizilerini izliyorumkendimi dizilere adamış birisiyim
Hiç sormayın sayın Gs'li dostumSayın Gs'li dostuma neden musallat oldunuz? @Maskeli Fedai
İnşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah
herif paratoner gibi çekiyor üstüne
AhahahahhahahajajaSayın Gs’li dostum ve parlak talipleri.@Maskeli Fedai
herif paratoner gibi çekiyor üstüne
La o kadar yakışıklı da değilim bu ne hayranlık
AhahahahhahahajajaSayın Gs'li dostum intihar edecem en sonunda
Ölümü koruyun sayın Gs'li dostumBunlar ölünüze de talip olurlar sayın Gs’li dostum, kafayı yemişler.
Fotonu atta ona biz karar verelim @xBUGRAxLa o kadar yakışıklı da değilim bu ne hayranlık
GeberinFotonu atta ona biz karar verelim @xBUGRAx
niye sinirleniyonGeberin
Fotonu atta ona biz karar verelim @xBUGRAx
Sayın Gs'li dostum.. @Sherlockniye sinirleniyonBelki beğenmeyip bırakırız peşini bence göstermelisin kendini
Sayın Gs'li dostum.. @Sherlock
Bence sende kendini göstersen fena olmazSenin karar vermek gibi bir yetkin yok, kaşınmaya devam edersen banı fırlatırım kafana.Sal sayın Gs’li dostumu.@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?