4 bölüm yayınlanmış az mı?ATV'deki bölümleri daha iyiydi. Yeniden ATV'de başlayınca da iyi oldu ama sonra kendini tekrar etti ve sıktı.
FOX'ta daha 4 bölüm yayınlandı Atacan. Kim nerden bilsin nasıl olacağını. FOX cevabını sadece Haluk verir.
Az bence. 4 bölüm ile bir şey mi anlaşıır.4 bölüm yayınlanmış az mı?
En güzel bölümleri TGRT'deydi....
Şahsen 4 bölümün 2'sini izledim ana tema bende oluştu Haluk emekli iş kuruyor vb.Az bence. 4 bölüm ile bir şey mi anlaşıır.
TGRT'deki bölümlerle ATV`deki neredeyse aynıydı zaten. İkisini de severim. Ama ATV`de daha fazla yayınlandı, dolayısıyla daha iyi bölümler oraya düştü.
Günlük diziye dönüşmüş zaten, yanlış yapmışlar. Harcanıyor dizi. Kalitesi oldukça düştü. Hergün dizi yayınlanırsa kalite düşer tabii ki.Şahsen 4 bölümün 2'sini izledim ana tema bende oluştu Haluk emekli iş kuruyor vb.
Bir Birol Güven klasiği Gani Müjde'ye laf söylersin ama o yapmaz böyle en baştan devam etmeyecekti TGRT ve ATV'de yayınladıktan sonra uzatmayacaktı. Star TV'de de devam ettirdi gerek yoktu adam para için efsane diziyi mahvetti.Günlük diziye dönüşmüş zaten, yanlış yapmışlar. Harcanıyor dizi. Kalitesi oldukça düştü. Hergün dizi yayınlanırsa kalite düşer tabii ki.
evet aga farklıydıBir Birol Güven klasiği Gani Müjde'ye laf söylersin ama o yapmaz böyle en baştan devam etmeyecekti TGRT ve ATV'de yayınladıktan sonra uzatmayacaktı. Star TV'de de devam ettirdi gerek yoktu adam para için efsane diziyi mahvetti.
TGRT'deyken Emine farklıydı sanırım? @takas
Orada başladı esas onu yazmassam olmazdı. 😉 13 bölüm ama farklı bir içeriği vardı oyuncular değişikti vb.evet aga farklıydıtgrt de sadece 13 bölüm oynadı onu ankete koymaya gerek yok
aga ne içeriği atv de aynısı devam etti zaten uzun yıllar efsane oldu ordaOrada başladı esas onu yazmassam olmazdı. 😉 13 bölüm ama farklı bir içeriği vardı oyuncular değişikti vb.
Belki TGRT'de ki sezonu seviyordur bazıları sonuçta orada doğdu ve orada da yayınlandı. Eskiden TGRT'yi çok severdim laf söyletmem.aga ne içeriği atv de aynısı devam etti zaten uzun yıllar efsane oldu ordaemineyi iyi ki değiştirmişler eskisi kötüydü yani ilk emine zaten bikaç bölümde bildiğimiz emine geldi
sadece 13 bölüm oynadığı için öyle bi ihtimal yok be agaBelki TGRT'de ki sezonu seviyordur bazıları sonuçta orada doğdu ve orada da yayınlandı. Eskiden TGRT'yi çok severdim laf söyletmem.
Olsun sıkıntı yok bak 2 kişi oy vermiş.sadece 13 bölüm oynadığı için öyle bi ihtimal yok be agabende severdim şimdi tgrt haber falan var keşke yeniden açılsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?