Çocuklar Duymasın'ın İsmi Değişti!

@mrt-06 rtürk bu karardan sonra derki haydi size serbest sihirli annemi başlatabilirsiniz @mrt-06 yani ben bu adsan sonra derimki bütün izinleri alıp Kanal d sihirli annemi başlatabilirsiniz derim

Darth Vader'ı kim canlandıracak acaba?

İsim inanılmaz saçma olmuş, umarım böyle bir hata yapmazlar.

O isim ne öyle ya resmen fail olmuş. Bu dizinin taa 2004'teki kaset olaylarından sonra bitmesi gerekiyordu, hadi bilemedin 2010'daki bölümlerden sonra. Bir şeyi uzattıkça uzatınca kabak tadı veriyor maalesef.

Konuya girerken aklımda Çocuklar Duydu diye cevap yazıp dalga geçmek vardı ama konuyu okuyunca ne oluyoruz dedim
Dizide Obi-wan Kenobi olursa kesin izlerim.

O isim ne öyle ya resmen fail olmuş. Bu dizinin taa 2004'teki kaset olaylarından sonra bitmesi gerekiyordu, hadi bilemedin 2010'daki bölümlerden sonra. Bir şeyi uzattıkça uzatınca kabak tadı veriyor maalesef.
Kaset olayi derken

Vov oyle bi sey neden kasette olur ki Kim Kardashian misin sen abicim yani

O zamanlar teknoloji ancak o kadardı 😛 Ondan öncesinde de Pınar Altuğ askerdeki eşini aldatınca atılmıştı diziden, yerine Zeynep Tokuş gelmişti. Üstüne Tamer Karadağlı'nın olayı da patlayınca dizi icabı bunları Amerika'ya yollamışlardı, "Çocuklar Ne Olacak" diye dizi çekmişlerdi.

aynen hatırlıyorum bunları.