başarılıda oldularda biraz ne alaka kel alaka dedirtecek cinsten olmuşİlgi çekmek istemişler anlaşılan
başarılıda oldularda biraz ne alaka kel alaka dedirtecek cinsten olmuşİlgi çekmek istemişler anlaşılan
@pompy nin dizi isimleri gibi olmuş.havucun rolunu yazıyorum çok önemli kaynaktan bilgi aldım
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @cookies @destere @EFE UYSAL @Yiğitt @Harunnn60 @sokak sanati
Havuç dizide olmayacak gibiyim demiş olmalı kesinlikle, sence?isim olmamış
bencede olmalı eksik olur diziHavuç dizide olmayacak gibiyim demiş olmalı kesinlikle, sence?
Kaset olayi derkenO isim ne öyle ya resmen fail olmuş. Bu dizinin taa 2004'teki kaset olaylarından sonra bitmesi gerekiyordu, hadi bilemedin 2010'daki bölümlerden sonra. Bir şeyi uzattıkça uzatınca kabak tadı veriyor maalesef.
Kaset olayi derken
Vov oyle bi sey neden kasette olur ki Kim Kardashian misin sen abicim yaniTamer Karadağlı'nın eşini aldattığı görüntüleri olan kaset çıktıydı 2004 yazında. 😛
Vov oyle bi sey neden kasette olur ki Kim Kardashian misin sen abicim yani
aynen hatırlıyorum bunları.O zamanlar teknoloji ancak o kadardı 😛 Ondan öncesinde de Pınar Altuğ askerdeki eşini aldatınca atılmıştı diziden, yerine Zeynep Tokuş gelmişti. Üstüne Tamer Karadağlı'nın olayı da patlayınca dizi icabı bunları Amerika'ya yollamışlardı, "Çocuklar Ne Olacak" diye dizi çekmişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?