Çocukken Yaptığınız En Büyük Yaramazlık Neydi?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Hepimizin iyisiyle kötüsüyle bir çocukluğu oldu malum. Yaramazlıklarımız, afacanlıklarımız oldu. Peki sizin bugüne kadar yaptığınız yaramazlık neydi?​

Evdeki bardak , süs ne varsa balkondan aşağı atarmışım :D
Yaş oldu 23 hala söyleyip durum annem ve anneannem :T

Ateşin üzerinden atlayıp bacağımı ateşe vermek ve bir bacağımda büyük bir yanık izinin kalmış olması. :(

çok uslu bir kız çocuğuydum benn :bhr::bhr::bhr:
keşke böyle söyleyebilseydim tabii ne güzel olurdu ama uslu falan değilmişim
erkek çocuklarının kolunu ısırıyormuşum hahahah :F
çocukların anneleriyle benim annem çok kavga etmiş bu yüzden
bize misafirliğe geldiklerinde bazen anlatıyorlar o çocukların anneleri çokk utanıyorum 😳😳😳

Ellerimi sobaya yapıştırıp bütün avuç içimi yakmak.

Bi de kızları dövermşim. :D

Top oynarken bana gol attı diye, mahalledeki bi abinin kız kardeşine tekme atmıştım, sonra abide benim kolumu kırmıştı :D 10 yaşında filandım heralde :D

4 yasinda dairemizde oturan 5 aile'nin 3'ünün son model arabalarini tas ile cizmisligim var. Arabalarin 2 tanesi BMW, 1 tanesi eski bir Porsche. :D

E ne oldu peki? Koca kömürlük yandı mı? 😱
Kömürlük fazla büyük değildi içinde de sadece kartonlar varmış. Onlar iyi tutuştu sonra kendim söndüremeyince annemgile haber vermiştim onlar da hortum falan getirdiler ama söndürmek mümkün olmadı. Sonra da itfaiye ve zabıta ya da polis gibi bir şey gelmişti baya olay olmuştu. :D Allah'tan ateş eve sıçramadı.

Kömürlük fazla büyük değildi içinde de sadece kartonlar varmış. Onlar iyi tutuştu sonra kendim söndüremeyince annemgile haber vermiştim onlar da hortum falan getirdiler ama söndürmek mümkün olmadı. Sonra da itfaiye ve zabıta ya da polis gibi bir şey gelmişti baya olay olmuştu. :D Allah'tan ateş eve sıçramadı.
Ucuz atlatmışsınız valla. "Çocukluk işte" diyelim bari. :D