benim adım forumda çıkmış yaşadığım yerde namuslu oluşumla nam saldımkusura bakma @Harunnn60 3 yıl bekleyemez @serhatt gibi adı çıkmadan onu evlendiririz münasip bir kısmetiyleaile büyüğü olarak @Forumdash birini bulur onaya da @vadikızı
benim adım forumda çıkmış yaşadığım yerde namuslu oluşumla nam saldımkusura bakma @Harunnn60 3 yıl bekleyemez @serhatt gibi adı çıkmadan onu evlendiririz münasip bir kısmetiyleaile büyüğü olarak @Forumdash birini bulur onaya da @vadikızı
Sen bildiğin gibi işle cnm bişi olmazBunun konusu aynı
Sihirli Hayatların konusu aynı
Değişiklik yok bir konuşsan Aserat ve Yiğit le onlardan bir cevap bekliyorum
sıkıntı isim konu değil @ÇiğdemBirebir aynısı olmazsa bişi olmaz farklı ayarlarsın sen
Notelde şey ettirseydi eğer ya dizinin adını değiştirin yada paramı verin derdiTelif hakkı ihlalini yapmışlar@Çiğdem
O yayınlanana kadar ben irlandaya gidelim @ÇiğdemHele bir dizi yayınlansında ozaman düşünürüz cnm
bir seslensen yiğite @ÇiğdemEvet cnm daha çok su akar o işten
Haberi olsun değiştirmeye çalışmasın ismi @ÇiğdemO ne yapacak cnm
@ozgur2113 @Harunnn60 ta tarihe tanık olsa forumdaki @MasacRE gerçekten ortalığı feci karıştırmışMerak etme değiştirmez cnm zaten ilgilenmiyor
@Tolstoyevski gelse bari onun durumunada üzüldüm @Çiğdem ben orda örtülü gönderme şeklinde davranmak zorunda kaldım @mrt-06 anlayamadı@Harunnn60 Hasta iyileşince gelir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?