Çilek Kokusu, Hangi Gün Yayınlanacak?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

Star TV'nin merakla beklenen romantik-komedi dizisi Çilek Kokusu'nun hangi gün ekrana geleceği belli oldu!

Son habere göre dizi, Salı akşamları yayınlanacak ve Kaderimin Yazıldığı Gün'ün sezon finali yapmasından sonra yayın hayatına başlayacak. Dizinin reyting anlamında nasıl sonuçlar elde edeceği ise merak konusu.

Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan ve Mahir Günşıray'ın paylaştığı yapım, ünlü bir pastacı olmayı hayal eden genç bir kız ve her gün bir kızla gününü gün eden zengin bir playboy'un aşk/nefret ilişkisini konu alıyor.

Yapımcılığını Gold Film'in, yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman'ın üstlendiği Çilek Kokusu, Haziran ayında Star TV'de başlıyor!

Ben Cumartesi yayınlanacağını duydum.

Ben Cumartesi yayınlanacağını duydum.
Yaz aylarında haftasonu TV izlenme oranları (TVR) çok düşük oluyor. Zaten kaç senedir hafta sonuna herhangi bir yaz dizisi konulmuyor. Bu yüzden Salı yayınlanması daha olası bence.

Yaz aylarında haftasonu TV izlenme oranları (TVR) çok düşük oluyor. Zaten kaç senedir hafta sonuna herhangi bir yaz dizisi konulmuyor. Bu yüzden Salı yayınlanması daha olası bence.
Çilek Kokusu'nun bir iki gün içerisinde tanıtım fragmanı yayınlanacak ve Mayıs sonu gibi yayında olacak. Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bitmesini bekleyeceğini düşünmüyorum. Hatta okuduğum kaynak Unutamadım dizisinin Salı yayınlanacağını yazmıştı. O daha geç başlayacak çünkü.

Bekleyip göreceğiz. Kanallar çok çabuk fikir değiştirebiliyor. Ama Salı olmasa bile Cumartesi olacağını da düşünmüyorum. Pazartesi veya Çarşamba olur.

Mine tugayi her saat izlerim

Bu dizinin tutma ihtimali yüksek gibi.