eTV Çilek Dökümü 2. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26
RTUK_Akilli_Isaretler_-_7_Yas_ve_Uzeri_Icin-logo-5C6FFF64E7-seeklogo.com.gif
rtuk_akilli_isaretler_olumsuz_ornek_olusturabilecek_davranislar_thumb.png

Çilek Dökümü: Deniz Kazası


'Amca biz öyle geçiyoduk sonra arkadaşlarımın dizleri burkuldu biz de bari burkulan yerde oturulur misali oturalım dedik ve oturduk buraya.' diyen Çiğdeme gözlerimizi belertip gerzek diyoruz adeta.Bula bula bu yalanı mı buldun şapşik ? Darkleqend Avm'nin nöbetçisi beyefendi Çiğdemin bu dediğine inanmamış olacak ki ellerindeki Romları göstererek 'Bi de utanmadan içki mi içiyorsunuz gül gibi Avm'nin bahçesinde ? Utanmazlar bre celautlar bre kafirler ben şimdi Betüş Periye ne diyeceğim ? Çabuk defolun ! ' dedi.



Emre sanki bir şey hatırlamış gibi 'Ahh siz Pompy lakaplı güvenlik görevlisisiniz değil mi ? Üzülmeyin elbet bir gün Sihirli Annem Fav10 City E Tv farkıyla geri dönecek... ' dedi ve el - kol hareketleriyle Selim ve Çiğdeme kaçma işareti yaptı.Selim ayağa kalktıktan sonra Çiğdemin elini tuttu. Çiğdem'in 'Darksaaldeniz kızıyım ben ulan hem de nişanlıyım bırak da elimi ' sızlanışlarına hınzırca gülerek 'Ama ayagım hala acıyor hem ben Emre kadar yağlı olmadığım için direk kemiğime geldi o vuruş' dedi.Bunun üstüne deli gibi koşmaya başladılar...


Bu sıradaysa kameralarımız Emre ve Pompy' e yönelirken bir kez daha Darkleqend Avmye hayranlıkla baktık. 'Ula uşağum nereye kaçtı bre onlar ? ' diyen Pompy'e 'ETV yi basmaya gittiler amca Sihirli Annem hakkında onları ikna edeceklermiş senin için ' cevabını veren Emreye hayranlıkla baktık çünkü sivri zekasıyla kurtaracak gibilerdi o çamurlu paçalarını.

30 Dakika Sonra :::


'Ahhhhhh Duduuuuuğ Periiiiiiğ, Betüşşhhh, Çileeeeğk ' diye bağıra bağıra Çiğdem ve Selimi kovalayan çıldırmış güvenlikçiyi durdurmaya çalışan Emre' nin gözüne çöp kovası takıldı.Kahramanımız kim bilir yine neler peşindeydi ? Pompy'i kendine doğru çekip telefonundan sihirli annemin videolarını açarken Selim ve Çiğdeme ise çöp kovasına girmelerini işaret ediyordu.

Selim bu işaretleri kavrarken safoz başrolümüz hala ne yapıyor bu idiot diye düşünüyordu ve hala daha Rom içiyordu.Romsuz hayat onun için asla olamaz gibi bir şey olmuştu.Roma yeni başlamasına rağmen aşık bile olmuş olabilirdi.Eğer Rom zengin bir adam olsaydı kesin tavlardı.


Selim çöp kovasının kapağını attı ve Çiğdem' i çöp kovasının içine attı peşinden de kendisi atladı ve Çiğdem' in 'Ah uhh ayığ ! ' sesleriyle sinekler uçuştu ve bazı sinsi baykuşlar öttü.Kendini videolara kaptıran güvenlik görevlisiyse 'Betüşş peri ahahahah ' yaparak ellerini çırptığı için Çiğdem'i duyamadı.

Kameramız bizi karanlık bir ortamla karşılarken Çiğdem ve Selimin rahat bir şekilde oturmaya çalıştığını seslerinden anlıyorduk yani 'Ahh yavaş ulan ezdin ezdin ayı yogi gibi bi şeysin az yeseydin ya ulan veya o romları insan daha az içer ' gibi bi sürü tuhaf seslerin gelmesinin nedeni başka ne olabilirdi ki ? Tam rahatça oturmuşlardı ki 'Teyzeeeğm.... teyzeğğmm...' diyen sesle meye uğradıklarını şaşırdılar.


Çiğdem korkarak elindeki feneri açtı ve Selim"in tam arkasında bir kadın fark etti.Kadının bi elinde çilekler varken bi elindeyse mantı vardı !? Neler oluyordu Alllah aşkına kim çöp kovasında elinde mantı ve çilekle beklerdi ki ?


Selim'e arkasını işaret ederek bağırmaya başladı ve çöpten çıkıp koşmaya başladı.Peşindense Selim geliyordu.Onun da arkasından 'Teyzeğğm mantım var onu da istemiyorsanız eğer çileğim var' diyen ve çilekleri Çiğdem ve Selim'e atan değişik kadın... Ortalık tam anlamıyla meşhur kovalama sahnelerine dönmüştü.


Kameralarımızı 5 dakika geriye sarıyoruz ve Emre'ye şöyle bir bakıyoruz.Kendisi bir yandan yeni tanıştığı kızla Selimin bağırmalarını duyup meraklanırken bi yandan şu Pompy lakaplı güvenliği nasıl atlatacağını düşünüyordu.Çok tuhaf bir şekilde bütün zor görevleri Emre üstlenmişti bu rolde.Halbuki daha düne kadar bütün işlerini Selime yaptırıyordu ve kendisi de Fav10 Citynin kızlarına dadanıyordu.


O böyle düşünüp üzülürken gökten kafasına bir telefon düştü ve telefonu daha yere düşmeden yakaladı.Bu Iphone idi... Hani herkesin almaya çalıştığı ve Pelinsuların hastası olduğu tarzdan bir şeydi.Telefonu kendisine gönderen Allah'a sonsuz teşekkür ederek hiç oyalanmadan Sihirli Annem Betüş Mayolu gibi şeyler arattı ama en sonunda bulamayınca gitti *Çilek dans ediyor* adlı videoyu açtı.

Sonra koşmaya başladı ve koşarken Melek ona da çilek atmaya başladı.En sonunda ağaca toslayarak duran Çiğdem ve Selimse yere çakıldılar ve çilekli kadın çileklerini yere bırakıp arkasından duman çıkartıp kayboldu.

Nidoş hastanesindeyse durum çok farklıydı.Deniz ve Zeynep aynı odada yatıyorlardı ve neredeyse hiç zarar görmemişlerdi geçirdikleri kazadan sonra.
'Telefonumu gördün mü Zeynep ? ' diye soran Denize bakarak ne yalan söyleyeceğini düşünen Zeynepi calan kapı kurtardı.Kapıdan içeriye sarı saçlı, mavi gözlü kaslı bir çocuk olan Serhan girdi ve Zeynep ona sarhoş olmuşcasına bakmaya başladı.

Zeynep kaş göz işaretiyle Serhanı dışarıya çıkmaya davet etti ve 'Ben tuvalete gidiyorum malum tırnağım kırıldı hemşirelerden takma tırnak alacağım...' dedi.

Zeynep çıktıktan sonra ardından Serhan 'Ben de doktorunla konuşayım bakalım neler olmuş sana, ne zaman taburcu edebilirmişiz ? ' dedi ve çıktı.

Hemen ardından telefonundaki mesaja göre Zeynepin olduğu kızlar tuvaletine girdi ve onu kabine soktu.

Kabinden çıkınca ikisi de ayrı ayrı ve mutlu bir şekilde Deniz'in odasına girdi.

Bu sırada onların yan kabinlerinden çıkan adam 'Demek sıradaki görevim sizin ihanetinizi ortaya çıkartmak olacak yani bunun için burda buluverdim kendimi.Eeeh elimden hiçbir şey kurtulamaz.Ne de olsa ben Sherlockum...' derken gülerek elindeki kameraya bakıyordu.Yan kabindeki her şeyi kaydetmişti.

♧Eeee ne demişler aldatma garibanı, aldatırlar seni...♧
 

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
50,947
Reaksiyon puanı
29,383
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Zaten okuyan yok hikayeyi lo :)
Sihirli annem Betüş mayolarımı hahaha @cookies yayından kaldırılmasına sebep olan pakize fetoyla evlenmiş diye bir senaryo yazmış gamze özer kanallar hiç kabul etmemiş

Hhaha aa bune ayoll @xemrexxx @pompy bölümün içine etmişler ayoll :A :A :A
Bide Sihirli annemin bitmesi betüşün mayolu görüntüsü değil yeni konusu pakize fetoyla evlenmiş yazmışlar oyüzden @Çiğdem-