DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,135
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Gibi?Saygım var ama pek sempatim yok gibi
Gibi?Saygım var ama pek sempatim yok gibi
Abovvv.Zengin hayatı göze sokulmak için vardır
Aşk onlarda mı olur bilememGecen @DarkLeqenD Emreyle Selimi sevgili yap demisti belki oyle olur
Abla değil mi o?
Yok canım kalsın bana erkek gibi kız lazım gerektiginde korusun beni koruyup sarmalasinGibi?O zaman sen yakışıklı bir erkek bul oku ben atarım.
Abla değil mi o?
Ama ne forum ne de ben o sahnelerd hazır değilizAbovvv.
Bakalım bir başıma fenerin maçı eksikti 27 temmuzda fenerbahçenin maçı konya ama senaryomada güzel gol attı başakşehirin maçını bilmiyorum maçı ne zaman olucakHahah senden beklenir cnm @pompy den sonra en çok senin hayal gücün uçuk
uçuk demeyelim gündemdeki kitapları takip ediyorum diyelimHahah senden beklenir cnm @pompy den sonra en çok senin hayal gücün uçuk
vampirli bir dizin vardı yaa güzeldiuçuk demeyelim gündemdeki kitapları takip ediyorum diyelim
Biliyorum da sen nasıl anlatmamı istersin.Çok açıklayıcı oldu
Orda meydanda kanuni lisesi var biliyormusun
Oku bakalim
Abla değil mi o?
Burda fantezi olsun diye cilek firlatiyosun işte her komedide olan şeylerBen kimine göre ablayım kime göre teyze kimine göre babaanne kılıktan kılığa giriyorum
Ben orda okudum 3 seneBiliyorum da sen nasıl anlatmamı istersin.
Vampirli dizimi seviyomuydun ciddenvampirli bir dizin vardı yaa güzeldi
AAA bana ne diyorlar de bakalım senin yüzünden ayolBurda fantezi olsun diye cilek firlatiyosun işte her komedide olan şeyler
Ben orda okudum 3 sene
Vampirli dizimi seviyomuydun ciddenBiliyomusun hala yeni bolum bekleyenler var sasirtici sekilde sevildi kendisi 13 bin kisi falan okudu ama orda sana saydiran çok var kötü kız oldugun icinSeksi dilencide de millet +18 bisi saniyor numaralarini falan yaziyor hatta gecen kapali bi kiz ee bunda o sahne yok diye yazdi @xemrexxx @destere @mrt-06 @DarkLeqenD @turkuazz @*YıldırıM* bu deviede kapalı kızlara bilem guvenmeyin yani kardesimle sok olduk kız resmen ee bunda o sahne yok o sahne yoksa neden okuyayim hikayeni herkese kötüleyeceğim yazdi@Dosi
Burda fantezi olsun diye cilek firlatiyosun işte her komedide olan şeyler
Ben orda okudum 3 sene
Vampirli dizimi seviyomuydun ciddenBiliyomusun hala yeni bolum bekleyenler var sasirtici sekilde sevildi kendisi 13 bin kisi falan okudu ama orda sana saydiran çok var kötü kız oldugun icinSeksi dilencide de millet +18 bisi saniyor numaralarini falan yaziyor hatta gecen kapali bi kiz ee bunda o sahne yok diye yazdi @xemrexxx @destere @mrt-06 @DarkLeqenD @turkuazz @*YıldırıM* bu deviede kapalı kızlara bilem guvenmeyin yani kardesimle sok olduk kız resmen ee bunda o sahne yok o sahne yoksa neden okuyayim hikayeni herkese kötüleyeceğim yazdi@Dosi
Absurt komedi işte finali de senle bitiririm en sonda çilek atarsınYarabbimm fantezi olsun dye yapılan işe bak senn
Senin rolün yuzunden burda edemeyeceğim lafları diyorlardi hele ilk bolumde Fatmanin sen ve Cenki yatakta görme sahnesineAAA bana ne diyorlar de bakalım senin yüzünden ayol
Absurt komedi işte finali de senle bitiririm en sonda çilek atarsın
Senin rolün yuzunden burda edemeyeceğim lafları diyorlardi hele ilk bolumde Fatmanin sen ve Cenki yatakta görme sahnesineAman be ne garip yer biri o sahne yok diye herkese kötülemekle tehdit eder biri neden var diye kufur eder
Sen Trabzonlu musun ya?Burda fantezi olsun diye cilek firlatiyosun işte her komedide olan şeyler
Ben orda okudum 3 sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?