eTV Çilek Dökümü 1. Bölüm - Yeni Dizi

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060

Dizimiz Bir Yaz dizisi olmakla beraber sadece 5 (beş) bölüm sürecektir ve ayrıca eTV' nin ilk orjinal dizisidir !

ÇİLEK DÖKÜMÜ: BAŞLANGIÇ...

Her zaman ki gibi nişanlım olacak adam beni tamı tamına 13 saat 23 dakika bekletti diye dert yanan Çiğdeme çevriliyor kameralarımız. A be diyoruz hepimiz 'Sen neden bekledin o kadar ?' Ahh tabi sorun paraydı... Başroldeki has kızımız Çiğdem has oğlumuz olan veya olmayan (tam belli değil) Deniz adlı ultra zengin delikanlıyı bekliyordu Avmnin önündeki bankta donuyordu hemde bir yaz akşamı olmasına rağmen.

Kameralarımız bu sefer de Selim ve Emre ikilisine çevriliyordu.İkisi de her zamanki gibi ellerinde Romla yürüyorlardı. (Sanki kaptanlardı ama olsun en az Jack Sparrow kadar yakışıklı ve çapkınlardı - Sözdeee ! ) İkisi de az önce Beyaz Show'un Aynı Avmnin Altında adlı skeçini izlemişlerdi ve şehrin en popüler avmlerinden birine doğru yürüyorlardı ama bilmiyorlardı ki saat 03.45 .

Önce Selim gördü Çiğdemi ve sessizce işaret etti yol arkadaşı Emre'ye Çiğdemi.Belki Avm aşkları Çiğdem olacaktı.Ama biz demez miyiz ki bi kız 2 erkeğe nasıl yetecekti ?

'Şapşik orda bir kız var nasıl bize yetsin ?' diye soran Emreye ' Iyy kaknem sanki biz görmedik bi tane olduğunu ? Sendeki gözse bende ki ne ha gö. mü ? ' diye aşağılayıcı cevap verdi ve sinsice kıza ilerlemeye devam ettiler.

Bu sırada kameralarımız başrol olduğunu tahmin ettiğimiz Çiğdem kızımıza fokuslandı ve yakın çekimde yüzündeki bütün sivilce, siyah nokta gibi şeyleri bize gösterdi.Bu sırada bizim başroldeki kızımız biraz idiot olduğu için telefonla *Hayatını Kurtaracak Olan Veliaht : Deniz* i aramak yeni geldi ve telefonla onu aradı.

Kameralar aniden değişerek Deniz beyefendimize doğru yol aldı.-Yavaş ol ey kamera gözümüz kanadı be ! - Deniz tam anlamıyla dizilerde gördüğümüz zengin çocuklarının yaptıklarını yapıyordu.Sanki Hızlı ve Öfkeliden fırlamış gibi görünen bir sahneyle bizi karşıladı~ Yarı çıplak kızlar, alkoller, uyuşturucular, lüks ve daha neler neler... ~ Anlaşılan yarış yapacaklardı zengin züppeler ama olsun züppe demeyelim şimdi bizde de o para olsaydı biz de yarışırdık.

Tam yarışa başladığı sırada telefonu zırıl zırıl çalmaya başladı Deniz' in ama o bu sırada partneri Zeyneple beraber kahkahalar atarak ve içerek hız yapıyordu.Telefonun çaldığını fark eden Zeynep Iphone 7 Plus 256 Gb olan telefonu acımadan camdan aşağıya attı.Kamera o aşağı düşen telefona fokuslanırken biz de kahrımızdan öldük adeta ! Ulan ne diye attın telefonu ki sessize almak çok mu zordu ? diye sorular sorduk kendimize ama kızımız sarhoş olduğu için pek önemsemedik (Eheheh tabi canım hemde hiç (!))

Kameralar olanca hızıyla Fav10 Citydeki Über Lüks olan DarkLeqend Adlı Avmye ışınlandı ve gözlerimizi adeta kör eden ışıklandırmayla bütünleşen binaya bir kez daha hayranlıkla baktıktan sonra Çiğdemi gördük.Kendisi Denizin telefonu açmamasına biraz sinirlenmiş duruyordu ama çocuk zengin olduğu için pek ta takmıyordu hani ♧

Selimin 'Hişt yavriiiğ aliyimmi seni arabaya bize gideriz ha sıkıntı yok' diyişiyle irkilen ve telefonunu çantasına atan Çiğdem hemen ayağa kalktı ve arkasındaki iki çocuğu inceledi.Çocuklar bildiğin serseri tiplerdi ve biraz yakışıklılardı ve *Eğer zenginlerse neden olmasın ? Bari bunlardan biriyle evlenirim * düşüncesiyle 'Arabanız nerde peki ? ' sorusunu sorduktan sonra şaşkoloz ikilimiz Emre&Selim etraflarına ve hatta ceplerine baktıktan sonra 'Arabamız yok ama olsun bize her yer ev' cevabını verdiler.Buna sinirlenen Çiğdem 'Siz ne saçmalıyorsunuz be ? Burda bi genç kızın hayatıyla, hayalleriyle oynuyorsunuz.Defolun gidin ! Varotikliğin zirvesindeki yaratıklar sizi ! ' cevabını verdi.

Bunun üstüne gitmeyen ve kıza iyice yanaşan ikiliye karşı Çiğdem oklavasını çıkardı ve ikisinin de bacaklarına vurup yürümelerini engelledi ayrıca ikisi de yere düştü.Kızımız çocukların ellerindeki içkileri aldı ve bir yudum aldı...

'Madem benle takılmaya meraklısınız serseri çapkın varotikliğin zirvesindeki şahıslar.O zaman benle beraber şu ıhmmm ... Rom ? ...' Bu sırada kafasıyla Rom olduğunu onaylayan Selime gülerek 'içerek dertleşeceğiz daha doğrusu siz beni dinleyeceksiniz çünkü hiç arkadaşım yok ve uyuz zengin züppesi
nişanlım beni yine ekti. '

Bunu duyan ikili bacaklarının ağrısıyla bağırmalarının üstüne bi de bunun için ahlamaya başladı ve tam o sırada kahramanlarımızın yüzlerine bir fenerden çıktığı belli olan ışık vurdu... Anındaysa ' Kim var orda noluyor ? ' diyen ses geldi....

İlk bölümümüz kahramanlarımızın korkmuş yüzlerine zum yapılarak bitirildi.

♤Eee 'Ne demişler her kıza sarkma kanka olursun onla !& Herkesle kankalık yapma kötü yola sokar valla '♤

2. Bölüm Fragmanımız :

*Çiğdem korkarak elindeki feneri açtı ve Selim"in tam arkasında bir kadın fark etti.Kadının bi elinde çilekler varken bi elindeyse mantı vardı !? Neler oluyordu Alllah aşkına kim çöp kovasında elinde mantı ve çilekle beklerdi ki ?

Selim'e arkasını işaret ederek bağırmaya başladı ve çöpten çıkıp koşmaya başladı.Peşindense Selim geliyordu.Onun da arkasından 'Teyzeğğm mantım var onu da istemiyorsanız eğer çileğim var' diyen ve çilekleri Çiğdem ve Selim'e atan değişik kadın... Ortalık tam anlamıyla meşhur kovalama sahnelerine dönmüştü.*

ÇİLEK DÖKÜMÜ 5 HAFTA BOYUNCA HER PAZAR SİZLERLE !

Oyuncular :
@Çiğdem- : Zengin olmaya çalışan tam bir Pelinsu .
@xemrexxx : Selimin delilikleriyle uğraşırken deli olmuş bir çocuk.
@destere : Çapkın ve yakışıklı delikanlı.
@vadikızı : Kahramanlarımıza çilekle saldıran dizinin isminin sahibi.
@Dosi : Denizle ilişki yaşadığını düşündüğümüz kişi (Acaba ? )
@denizz19 : Ailesinin zorla dayattığı Çiğdemi gönül eğlencesi olarak gören delikanlı !
@pompy : Hikayemizin konuk oyuncusu...

Kanal sahibi @Aserat a sonsuz teşekkürler.İkinci bölümde hikayeye katılacak @mrt-06 ve @S.G.A.T. a sonsuz teşekkürler.
Fav10 City' i yaratan @OzaN a ve geliştiren @mrt-06 ya Fav10 Cityde Çekim yapmamıza izin verdiği için teşekkürler !
@DarkLeqenD Avm de çekim için izin veren herkese tesekkurler...
Ayrıca bir sonraki bölüm dizimize Şerlok karakteriyle bomba gibi giriş yapacak olan @Sherlock a selam olsun !

Yeni dizi ve yeniliklerle C Yapım Haftasonları sizi ağırlamaktan gurur duyar !

@xemrexxx @destere @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @pompy @Dosi @turkuazz @Yiğitt @Aserat @MayısKralı @Bully @Forumdash @DarkLeqenD @Sherlock @mesmeso61

Şu ana kadar @sokak sanati ve @eskici gibi karakterleri dizide aradiginizi biliyorum ama no panic belki gelirler

NEDEN ÇİLEK DÖKÜMÜ ?

Çünkü çilek yazın her şeyidir ve her yaz dizisinde geçmektedir...

ben olsam sınavdan sonraya koyardım bu saat sıkıntı olur 4 yıl önceki tecrübe sıra sıkıntı yapmıştı ben olsam Pazartesi 21 de yayınlardın @cookies

Akşam yemeğinden sonra okuyacağım. Çok uzun ve şu anda beyin hücrelerim uyku modunda. Akşam yemeğimi yiyeyim hücreler halay çeksin işte o zaman okurum da neden puanlama 10 ve +10
Çünkü en düşük 10 verilmeli
Oku oku begenirsin

Yeni dizimiz hayırlı olsun

Selim ve Emre ikilisine çevriliyordu.İkisi de her zamanki gibi ellerinde Romla yürüyorlardı. (Sanki kaptanlardı ama olsun en az Jack Sparrow kadar yakışıklı ve çapkınlardı

@xemrexxx ve @destere denmi bahsediyoruz bu sahende görsem inanmam ayoll

@Bully @Harunnn60 @mrt-06 @EFE UYSAL

bir tek benimkisi anlaşılmaz oruçluyken siz @Çiğdem-

Iyyyy haspam.
belki 9 vericem.
Neden 9 veresin ki 😱
güzel olmuşta oruçluyken kimse anlıyamaz @cookies

Olsun bu konuyu kapatmiycaz ya oruçtan sonra okurlar

Ne var canim yakısıklı onlar
dün @destere kendisi dedi ben Brad pitt gibiyim diye

@EFE UYSAL @mrt-06

bir tek benimkisi anlaşılmaz oruçluyken siz @Çiğdem-
deme oyle lo seninkileri herkes anliyor bence

@Doğu @Harunnn60 @EFE UYSAL

Son düzenleme:
HHAHh AA @destere ye sorsan brad pitt der tabi cnm

Selimin 'Hişt yavriiiğ aliyimmi seni arabaya bize gideriz ha sıkıntı yok @destere nin su sözüde çok komik ama onuda andırıyor
Şu aralar Denizdeki Meteoru yaziyorum resmi bisi oldu okurken ölmeyiz insallah

@destere ye laf yok wattpaddeki bi kitap karakterini hatirlatiyor bana gecmisine inmek lazim

llk basta kendim hakkimda okurken faul oldu @cookies
ben alkolden inanilmaz derecede nefret eden biriyim. Görmeye bile tahammülüm yok

o konudak hassasligimi en yi @Bully bilir

Tabisi lo sen sevdiysen problem yok

Denizdeki meteoru da begenirsin insallah
sevdim 2014 te bana ayzdığın diziler geldi aklıma nostalji de bir değer taşıyor bu dizi ayoll
gerçi senin watsalpmıdır nedir orada beni ünlü yapman yetmişti hayranşaırm olusmustu

sevdim 2014 te bana ayzdığın diziler geldi aklıma nostalji de bir değer taşıyor bu dizi ayoll
gerçi senin watsalpmıdır nedir orada beni ünlü yapman yetmişti hayranşaırm olusmustu
o da bi 100bin olmadi 98 de falan kaldi

O zamanlar Enver vardi artik yeni jonlerimi yaratiyorum @Yiğitt mesela parlakta parlak diye dolasiyordu neden parlak olmasin dedim veya @denizz19