"Çikolata Yok Sana Gerzek!" | Çukur 8. Bölüm

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
lbGvVg.jpg

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un dün akşam yayınlanan 8. bölümünde Hale, teşekkür etmek için Aliço'nun barakasına gelir. Hediye olan çikolatayı gören Aliço'nun aklına geçmişi geldi ve bir anda deliye döndü.

Çukur, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'da Show TV'de!

Bölümü tamamlayamadım ama bu sahneyi izledim çikolatayı görür görmez tepkisinie şaşırdım ve merak ediyorum neden öyle davrandı bölüm bitince anlıcam galiba

Bu adam bu sezonun en iyi oyunculuğunu çıkartıyor. Çok değişik bir karakter koyuyor ortaya. Çikolata meselesi ise askerden kalma bir travmadır kesinlikle. Orada neler oldu gerçekten çok merak ediyorum. Aslında tek başına bile bir dizi olur o hikayeden.

Hikayesini, geçmişini en çok merak ettiğim karakter Aliço. Rıza Kocaoğlu'nun muhteşem oyunculuğu ile karakter bambaşka bir hal alıyor. Bu sahnesi dışında gözükmedi son bölümde Aliço. Bundan sonra bol bol sahnesi olur umarım. Aliço'nun sahnelerinin ağırlıkta olduğu bölümler güzel oluyor.