Çiftler Yarışıyor 5.Hafta Eleme Gecesi

Menese yağmurlu havada su yok
size çay yaparım gece içeriz

Songül Güney, Behlül ile Bihter e 1000 basar
O düşük profilli çift, Bihter - Behlül'ü karşılarında görseler ceketlerini iliklerler.

Şüphen varsa sen toplarsın aslanım. Banada kolaylık olur.
😎

Şüphen varsa sen toplarsın aslanım. Banada kolaylık olur.
😎
Hoopp noluyoruz oğlum aslanım falan 7 yaş küçüğümsün haddini bil akıllı davran, alıntıyı da benden yap yüreğin yetiyorsa benden alıntı yaparak söylersin o lafı. Ergenik tavırların sıktı artık çeki düzen ver kendine, o kadar.

Laf yerine gitti o yeter bence. Ayrıca alıntı yap diyorsun ama kendin MS'dede arkamdan "konuyu batırdı, herkesi gerdi" gibi kelimeler kullanıyorsun. Saygımdan cevap vermedim o zaman ama bu kadarıda fazla.

Laf yerine gitti o yeter bence. Ayrıca alıntı yap diyorsun ama kendin MS'dede arkamdan "konuyu batırdı, herkesi gerdi" gibi kelimeler kullanıyorsun. Saygımdan cevap vermedim o zaman ama bu kadarıda fazla.
Sen son zamanlarda kendinde değilsin, ya hormonlarla alakalı, ya da başka bir şey var. Neyse düzelene kadar ne ben senle muhattap olurum, ne de sen benle muhattap ol, çok sinirleniyorum çünkü ağzımdan kötü şeyler çıkacak.

Bu hafta da final puanı almamı sağlayan herkese teşekkürler, kötü puan verenleri de Allah'a havale ediyorum. Gelecek hafta zirve gerçekten bizim olacaktır.
@sokak sanati

Öncelikle kişi karşısındaki işine geldiği gibi hareket etmemeye başlayınca onun değiştiğini düşünürmüş. Seninkide o hesap,bence bende bir değişiklik yok benim normal halim bu. O gün ben tek sana sitem etmedim 4 kişi vardı sitem ettiğim ama bunu kişisel probleme döndüren sadece ikinizsiniz. Alıntılamış olduğum mesajında bile üstü kapalı hakaretler var. He illa bende bir problem varsa sınavlardan dolayı gerginim ama yinede bununla pek bir alakası yok ben özel yaşantımı buraya asla yansıtmam. Bir yarışma için kalp kırmaya değmez diyorum sadece.

E kalp kırma işini başlatan sensin, o gün sonuçlarda gereksiz yere sitem ettin bize uzattıkça uzattın. Yaptığın hareketler çocukçaydı, önceden hiç öyle şeyler yapmadığın için şaşırdım ben de haliyle. Batırdı falan da şakasına dedim ama sen hala uzatmaya devam ettin. Gereksiz yere sitem edersen biz de sinirleniriz ama seninle kişisel bir problemim yok, sadece o hareketine sinirlendim, bugünkü haddini aşan lafın da tuzu biberi oldu.

Benim attığım oylar nereye gitti çözemedim.
Heralde puanlara eklenmiştir umarım.

5 final puanı almıştım ama yazmayı unuttum iyi puan verenlere teşekkürler