Ziynet'e kötü verdiklerine say .ssYine sen 3 vermişsin ona birşey demiyorum benim sitemim @denizz19'un başını çeken sıfırcı çetesine onlar kendini biliyor
Ziynet'e kötü verdiklerine say .ssYine sen 3 vermişsin ona birşey demiyorum benim sitemim @denizz19'un başını çeken sıfırcı çetesine onlar kendini biliyor
@Çiğdem- yarismadan cekildim diyor ama umarim cekilmez ve ben elenmis olurum
Yarisma basladi ama yarismaya bakan yokbu yarışmanın kaderi kötü heyecanı öldürüyorlar resmen şöyle birini gönül rahatlığıyla eledikten sonra halay çekemedim bir türlü hep son anda zırt pırt bir açıklamayla elenen paçayı kurtarıyor lanet olsun yarışmaya)
Sondan mı baştan mı onu anlamadımyine tam puanıma bu sahneye ayırdım sanırım
Sondan mı baştan mı onu anlamadım
bizi temsil ediyorsun ya bize olan nefretini sana yansıtıyor işte başta mayıs böcüğü neden puanları açıklamaktan kaçındı şimdi anlamışsındır durumu negatif enerjinin kendisinden toplanmasından korktu@batuhankaralar benim sucum ne basmissin olmamislari
ilk ve sondu bugunki sunumum.bizi temsil ediyorsun ya bize olan nefretini sana yansıtıyor işte başta mayıs böcüğü neden puanları açıklamaktan kaçındı şimdi anlamışsındır durumu negatif enerjinin kendisinden toplanmasından korktu) onun yerine sen puanları açıklayıp milletin stres topuna döndün canı sıkılan sana saldırır ne güzel
ilk ve sondu bugunki sunumum.
İyi puanlara harika verip kötü puanlara da beğendim vermek olmaz@batuhankaralar benim sucum ne basmissin olmamislari
İyi puanlara harika verip kötü puanlara da beğendim vermek olmazYoksa sunuma harika verdim bile
gözluk taksaydin bari olmamis yerineİyi puanlara harika verip kötü puanlara da beğendim vermek olmazYoksa sunuma harika verdim bile
istifa yok. jurilige devam ama bugunki cabalarimi yapmayacagim artik. bugun yine bazi gunler gibi cok yogun oldugum bir gundu, temizlik yemekler misafir ve puanlama listeler yorduçabuk pes ettin ama, ben bir üç hafta falan en azından katlanırsın diye düşünüyordumistifa erken geldi sürpriz oldu yani
gözlük daha itici valla küfretseler o kadar zoruma gitmez öyle babaanne gözlükleriyle dikizlediklerinde sinir oluyorumgözluk taksaydin bari olmamis yerine
ay bende sana hep takiyordumgözlük daha itici valla küfretseler o kadar zoruma gitmez öyle babaanne gözlükleriyle dikizlediklerinde sinir oluyorum)
Yok la ben juriyim öyle sonuçlara bakayım dedim.
ay bende sana hep takiyordumbende olmamisi sevmiyorum
Yok la ben juriyim öyle sonuçlara bakayım dedim.Yarışacak durumum yok şu zamanlarda. Zaten vizelerim başlıyor Pazartesi, 1 hafta boyu pek uğrayamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?