Bir şey değişmeyecek ama benim puanım 106. 2. puan tablosunda yanlış hesaplandı oradan beri yanlış geliyor sonuçlar. 2 puan eksik geliyor. İstersen 32 puanın üstüne 10+8+6 ekletin benim dediğim çıkıyor 54 çıkmıyor.@MayısKralı
Benim hesabım orada yanlışlık olduğunu gösterdi. 56 olması gerekiyor 2. tablo ve toplamda 106 olmam lazım
Ben hesaplamadım arkadaşlar dosimosi hesapladı
@Bully okumanı bekliyorum hikayenin 9.bölümünü.
Bu arada geri dönüş işini yarın konuşacağız konuda belli olur her şey.
Yarın baksam?
@sokak sanati bu hafta bu sahneyi yollasaydı benden tam puanı kapardı.
https://twitter.com/x/status/781450714325319680
@xemrexxx @denizz19 @Bully @eskici @MayısKralı @dosimosi @vadikızı @destere
kıskançlık insana neler yaptırıyor@sokak sanati bu hafta bu sahneyi yollasaydı benden tam puanı kapardı.
https://twitter.com/x/status/781450714325319680
@xemrexxx @denizz19 @Bully @eskici @MayısKralı @dosimosi @vadikızı @destere
1-2 üyeyi saymazsak yarışmada oy kullananların %40'ı tam puan, yarısı da 1 puan vermiş. Buradan sıfırcı kaknem üyelerimizi kınıyor, Vadiye gönül verip tam puanlarını esirgemeyen @MEnes, @Çiğdem-, @vadikızı'na sonsuz teşekkürlerimi iletirim
@eskici sana her ne kadar iyi puan versem de bu gaddar sıfırcıların kurbanı oldun geçmiş olsun
1-2 üyeyi saymazsak yarışmada oy kullananların %40'ı tam puan, yarısı da 1 puan vermiş. Buradan sıfırcı kaknem üyelerimizi kınıyor, Vadiye gönül verip tam puanlarını esirgemeyen @MEnes, @Çiğdem-, @vadikızı'na sonsuz teşekkürlerimi iletirim
@eskici sana her ne kadar iyi puan versem de bu gaddar sıfırcıların kurbanı oldun geçmiş olsun
Yine sen 3 vermişsin ona birşey demiyorum benim sitemim @denizz19'un başını çeken sıfırcı çetesine onlar kendini biliyorAbi hiç his yoktu sahnende ona rağmen 3 verdim Ay Yapım ile yarıştığım için.
Ben zaten elenmek istiyorum da sanirim yine kurtulamadik1-2 üyeyi saymazsak yarışmada oy kullananların %40'ı tam puan, yarısı da 1 puan vermiş. Buradan sıfırcı kaknem üyelerimizi kınıyor, Vadiye gönül verip tam puanlarını esirgemeyen @MEnes, @Çiğdem-, @vadikızı'na sonsuz teşekkürlerimi iletirim
Yine sen 3 vermişsin ona birşey demiyorum benim sitemim @denizz19'un başını çeken sıfırcı çetesine onlar kendini biliyor
özgü polatla veya onun türevleriyle değilde tek çıksa sen o zaman gör puanıBen hiç bir şey hissetmedim gerçekten. Biraz Ozgü'nün hız sahnesinde ki mimikleri kurtardı.
sen elenmedinmi ? sonuncu olmuşsun elenmişsin hatta jüri kadromuza katıldı diye açıklama bile yapılmış nasıl elenmiyorsun anlamadım ?Ben zaten elenmek istiyorum da sanirim yine kurtulamadik
@Çiğdem- yarismadan cekildim diyor ama umarim cekilmez ve ben elenmis olurumseni polat yaktı ne diyim oysa sen iyi bir arkadaşımızsın
özgü polatla veya onun türevleriyle değilde tek çıksa sen o zaman gör puanı)
sen elenmedinmi ? sonuncu olmuşsun elenmişsin hatta jüri kadromuza katıldı diye açıklama bile yapılmış nasıl elenmiyorsun anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?