'Çifte Saadet' Final Yapıyor!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
FOX ekranlarında yayınlanan başrollerini Şebnem Bozoklu, Fikret Kuşkan ve Dolunay Soysert'in paylaştığı dizi reytinglerde büyük düşüşe gelince final kararı alındı.
Çifte Saadet 13. Bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

Son düzenleme:
Her ne kadar tutmasada dizi bu kadro 13 bölümü görmeye hak etmişti.

Yerine Aşk Yalanı Sever gelmeli o dizi ptesi vasat gidiyor ctesi bir nebze iyi gidebilir.

İyi başladı ama toparlanamadı ne yazık ki. Kadro çok sağlamdı ama olmayınca olmuyor.

Hiçbir şey bilmeden demişsin çok biliyorsun sen zaten hı hı hı tamam!! Ben bir kere FOX'un en iyi izleyicisi seçilmiştim aram her daim iyi suanlık öyle bir durumyok olsa da söylemem zati buralarda pek. ok!!
)) ???
Biliyoruz o çok iyi biliyorum FOX benim babamın oğlu durumlarını neyse senin gibi biriyle tartışıp seviyemi düşüremem hoşçakal !!

Mükemmel bir diziydi konusu saçma olsada usta oyuncular çok fazlaydı gidin siz cumartesi kertenkeleye bakın turabinin kavgasını izleyin

Biliyoruz o çok iyi biliyorum FOX benim babamın oğlu durumlarını neyse senin gibi biriyle tartışıp seviyemi düşüremem hoşçakal !!
Resmi yerlerde final haberi yayılınca aynen şunu dicek: "Fox son dakika final kararı aldı arkadaşlar"

Kadrosu gerçekten süperdi. Bitince başlayıp bitiririm diziyi. Kaliteden mahrum kalmamak lâzım.

Kadro adına üzüldüm, yolları açık olsun.

Çok saçma bir konusu vardı. O kadar oyuncuyla daha iyi bir dizi çekilebilirdi.

Bu hafta yani 11.bölümüyle final yapıyor arkadaşlar öğrendim.
yazıklarolsun türkiyeye müthiş idi ya off
hakkımda atan tutanlarda görmüştür artıkgünlerini hahaytt
)
)) konu yanlıs çünkü yalan dolan!! @Yiğitt

Son düzenleme: