Çifte Bela

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Başrollerini Mümtaz Sevinç, Ayşe Tolga, Nadide Sultan ve Gül Onat`ın paylaştığı 2001 yılında Kanal D`de yayınlanan dizidir.

O zamanların en sevdiğim dizisiydi. Bir bölümünü bile kaçırmazdım. Özellikle jeneriği çok iyiydi :):)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Döneminin sevdiğim dizilerinden biri. Rahmetli Mümtaz Sevinç bir teknik direktörü canlandırıyordu. :)

Gül Onat'ın canlandırdığı İlkyardım dizinin en bomba karakteriydi. Bir de yeğeni Abdülkadir vardı ama kısaca "a nokta kadir" diyorlardı kendisine. :D

1 bölümünü bile kaçırmazmıydın :d o zaman küçük değilmiydin nasıl hatırlıyon :D

@takas 6 yaşındaydım. Bu diziyi kaçırmadığımı hatırlamayacak kadar küçük değildim.

Ayrıca 2008`de bile bu dizinin tekrarını yayınlıyolardı D Max kanalında. Sonra kilitlendi kanal. Şu an Max Smart adı altında yayın yapıyor, yalnızca D Smartta açık kanal

@takas Sen 6 yaşından beri Vadi izlediğin için tabii ki, diğer dizileri hatırlamazsın. Ama benim Bayanlar Baylar, Ruhsar, Çifte Bela, Çarli, Kara Melek, Aynalı Tahir, Ateş Dansı, Üvey Baba falan hepsi aklımda. Hepsinin yıllarını tam olarak bilmiyorum ama Ana Haberlerin bitip de Spor gündeminin başladığı andaki heyecanı çok net hatırlıyorum.

Ayrıca bu dizinin 2010 yılında bile tekrarları yayınlandı. Ben diziyi ezberlemiyorum izliyorum. Ama kaçırmadığıma eminim. 10 yıldır bir diziye kenetlenip kalmadım ben

Bilmiyordum bu diziyi ama jenerik müziğine bakılacaksa olursak gayet güzel ve eğlenceli bir dizi olmalıydı..

ben onlarca yüzlerce dizi izledim belki de ama vadi başladığında 10 yaşında falandım 6 yaşında izlediğim deli yürek i de hatırlamam :d

@takas Deli Yüreği kaçırmadığını hatırlasan yeter. Sana bölümü ezberle diyen yok zaten. Kimse diziyi bölüm bölüm ezberleyemez. Gördüğün gibi herkes hatırlıyor. Ayrıca seni inandırmak mecburiyyetinde değilim. Ben 6 yaşında 2. sınıfa gidiyordum. Onu da unutayım o zaman