Çiğdem'le Bu Tartışma Sönmez Yayın Tarihi ve Konuklar Belli Oldu!

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
ayyy evet sonunda beklenen gün geldi sabırsızlıkla beklenen Çiğdem'le Bu Tartışma Sönmez
sizlerle bilindiği üzere sönmez yapımdan bir ilki gerçekleştirip
fantastik komedi tarzında bir dizi yapmıştık Kadın Eli Değince 10 bölümlük bir diziydi ve çok ilgi görmüştü şimdi sönmez yapımdan tartışma programı geliyor

Konu Hayvanların Konuşması İyimi Olurdu Kötümü
@xemrexxx arkadaşımız bu durumun olumsuz etki getiriceğini savunurken @denizz19 arkadaşımızdan bu durumun olumlu etki getirmesinden yana savunucak anket yapılıcak forum üyeleri hangi üyenin söylediklerine ikna olduysanız ona oy kullancıcaksınız 2 gün süresi olucak çok oy alan forum üyelerini ikna etmiş olur oyüzden sizlerin ilgilenmesi önemli programımızla

Konuklar
ayoll konuklarıda konuyu açıklaren ağzımıdan kaçırdık @xemrexxx ve @denizz19 :A:A:A

herkese iyi akşamlar aaa durun durun konuyu yayın tarihi diye açıkladık ayy yayın tarihini söylemeden gidiyoruz :F:F:F

Salı günü 21:00 yayın hayatına başlıyoruz perşembe 21:00 anket kapanma süresi olucaktır
harun-png.45698

@xemrexxx @denizz19 @destere @EnveR @ozgur2113 @legolas9900 @Maskeli Fedai @papuleoo @Bully @yatutarsa @gözlemci @Nisa @beyazsoy @cookies @Harunnn60 @vadikızı @dizi kolik
@EFE UYSAL @Billy Kane @Polat Şaşmaz @mrt-06 @china_shangai @Aserat @GunesinOglu
@pompy @Forumdash @sokak sanati @OzaN @sürgünüm @ABAY_06 @berkann @xdragxx @Tzira
@Arslan Bey @ehsan7000 @olizvel @*YıldırıM* @HachiKo @BesaleT @halukerogluFOX @gizem ak
@Yiğitt @Amoureux @-potterhead- @Ahmad @Master.1000 @ahmetbayramm @batuhankaralar
@Castei @cevaa @eros @KayıpSehir @Mr.At @harzemliişah @RevaN @S.G.A.T. @Titanium
@Samanyolu24 @adımutlulukk

Son düzenleme:
Hem Deniz hem Emre eğlenceye gel. :F Bekliyoruz merakla. :D Hayırlı olsun...

Başarılar dilerim.:A Konuk olabiliyormuyuz bizde.:A Bir kaç çemkirmek istiyorum bende.:F

merakla bekliyoruz. :D
Başarılar dilerim.:A Konuk olabiliyormuyuz bizde.:A Bir kaç çemkirmek istiyorum bende.:F
Hem Deniz hem Emre eğlenceye gel. :F Bekliyoruz merakla. :D Hayırlı olsun...
çok iyi konuklar seçmişim gerçekten @denizz19 v @xemrexxx sağ olsunlar 20 gün sürdü çekimler 2-3 kelime laf alacaz ağızlarından diye 20 gün setimizde yiyip içtiler bedavadan :F:F:F

Hele şükür. Ödüm koptu başlamayacak diye. Konuklar da bomba görünüyor. İkinci bölümde de beni konuk alırsın artık. :A @Çiğdem-

Merakla bekliyoruz ilk bölümü. :A

Çiğdem kız şu yazı düzenine ve noktalama işaretlerine dikkat et bir zahmet. :F

Yemişlerdir inşallah birbirlerini totoşlar. :A Bekliyoruz ilk bölümü. :D

@Çiğdem- peki anketin kazananına nolacak sadece kazanmış mı olacak. :F

Yemişlerdir inşallah birbirlerini totoşlar. :A Bekliyoruz ilk bölümü. :D

@Çiğdem- peki anketin kazananına nolacak sadece kazanmış mı olacak. :F
Merakla bekliyoruz ilk bölümü. :A

Çiğdem kız şu yazı düzenine ve noktalama işaretlerine dikkat et bir zahmet. :F
O Laz Benim'e yeni rakip çıktı. :A
Hele şükür. Ödüm koptu başlamayacak diye. Konuklar da bomba görünüyor. İkinci bölümde de beni konuk alırsın artık. :A @Çiğdem-

@Yiğitt ne düzeni ayol öyle benim doğallığım bozuluyor :A:A:A

ayyy konuklar çok düzenbaz çıktılar 20 gün yiyip içtiler sette 2-3 kelime laf alıcaz ağızlarından sürekli yiyip içiyorlar sonra söyleriz karpuz getir tavuk getir daha program başlamadan bunların yemek parasından setimzie haciz gelebilir @denizz19 @xemrexxx :F

@Bully kazanan nemi olucak sorduğumuz sorunun cevabı kabul olmuş olucak işte yeter :F:F:F