- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Sen bölümü okudunmu Özür dilerim valla bi ara okuycam demistin sonra yorum yapmamistin [emoji15] [emoji15] [emoji15]Ben beğenmiştim.
Sen bölümü okudunmu Özür dilerim valla bi ara okuycam demistin sonra yorum yapmamistin [emoji15] [emoji15] [emoji15]Ben beğenmiştim.
Okumuştum Selim'in intihar ettiği bölüm değil mi?Sen bölümü okudunmu Özür dilerim valla bi ara okuycam demistin sonra yorum yapmamistin [emoji15] [emoji15] [emoji15]
Hayir Enverin gercekleri gördüğü bölüm. Okumamissin isteOkumuştum Selim'in intihar ettiği bölüm değil mi?
Bu bölümden ileti gönderdin ama ben başka hatırlamıyorum, birkaç gündürde forumda yoktum zaten.Hayir Enverin gercekleri gördüğü bölüm. Okumamissin iste
Cumartesi mac var dedin daha sonra okurum dedin sonrada okumadin hadi oku zaten kısacık biseyBu bölümden ileti gönderdin ama ben başka hatırlamıyorum, birkaç gündürde forumda yoktum zaten.
Cumartesi değil maç Pazar günüydü o zamandan beride forumda yoktum zaten hata olmasın.Cumartesi mac var dedin daha sonra okurum dedin sonrada okumadin hadi oku zaten kısacık bisey
Oku isteCumartesi değil maç Pazar günüydü o zamandan beride forumda yoktum zaten hata olmasın.
Bu konu değilmi (bunu okudum benOku istegönlün gözün açılır
Ben sana demiştimki okumasan bile girde hitim artsin diye sende girmistin 😉Bu konu değilmi (bunu okudum ben)
Başka varsa link atarmısın?
Okumasam Selim'in intihar ettiğini arabasıyla kendisini boğaza attığını nerden bilicem teallam.Ben sana demiştimki okumasan bile girde hitim artsin diye sende girmistin 😉
Gerçekten okudunmu sen bu bölümü ? Bi bak bakiyim bölüme hatirlayacakmisin çünkü konuyu inceleyebilirsin hic okudum diye yorum yazmamissin
Ya o 4. Bolumde oldu diyorum anlamiyormusunOkumasam Selim'in intihar ettiğini arabasıyla kendisini boğaza attığını nerden bilicem teallam.
Hahhaha oldu yani bide yaşlı başlı baba olcak@destere nin laptopunu bulduk da içinde ilgi çekici çok şey vardı onları izliyorduk😳
Son sahneyi okumani tavsiye ederim 😉
Saol gercektende @Çiğdem- in abisi @xemrexxx in reddettigi @*YıldırıM* la yakıştınız en basta olmaz diye dusunmustum ama oldueline saglik )) begendim!
6. Bolumu simdi paylasiyorumsüperdı bölüm bakalm neler olacak selım ölmez ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?