@gözlemci sen nerdesin dünde dizini yayinlamamissin
Dün doğum günü kutlamaları vardı tamda dizide kendi doğum günümden dem vurucuam hepiniz baylıcaksınız bakalım belki kiraz mevsimi var diye yayınlamam ama en kısa sürede yayınlıyacağım haftayı bulmayacak yaniBugün saat 23 te yayınlıcakmış Çığlık'ı
Sony marka telefon iyiymiş
Bu arada eline sğalık güzel son kısımda emre demişsin ama orayı tam anlayamaıdm emreyle alakalı biryer yoktu sanırım
Gayet güzel olmuş bölümü kısa buldum mu desem yoksa diare edermi desem bilemeedim ama çok iyi gidiyorsun bir daha ki bölümü merak ediyorum ilk okuyanalrdan biri olurum 🙂
Dün doğum günü kutlamaları vardı tamda dizide kendi doğum günümden dem vurucuam hepiniz baylıcaksınız bakalım belki kiraz mevsimi var diye yayınlamam ama en kısa sürede yayınlıyacağım haftayı bulmayacak yaniayrıca diğer dizileride başlatıyorum bu hafta
Bugün saat 23 te yayınlıcakmış Çığlık'ı
Ennkotü ihtimal 21 de yayınlarsın zaten dizi iki saat özet veriyorSony marka telefon iyiymiş
Bu arada eline sğalık güzel son kısımda emre demişsin ama orayı tam anlayamaıdm emreyle alakalı biryer yoktu sanırım
Gayet güzel olmuş bölümü kısa buldum mu desem yoksa diare edermi desem bilemeedim ama çok iyi gidiyorsun bir daha ki bölümü merak ediyorum ilk okuyanalrdan biri olurum 🙂
Dün doğum günü kutlamaları vardı tamda dizide kendi doğum günümden dem vurucuam hepiniz baylıcaksınız bakalım belki kiraz mevsimi var diye yayınlamam ama en kısa sürede yayınlıyacağım haftayı bulmayacak yaniayrıca diğer dizileride başlatıyorum bu hafta
Bu akşam yayınlarsam reytingin çöker ondan demiBu aksam yayınlama lütfen dizini lutfenyarin aksam yayinla
Begendigin icin tesekkurler
Dedigim gibi bolumun sonu @Yiğitt in kazasiyla bitcekti ama aksilik oldu yetiştiremem diye yazamadim
Evet haklısın 2 saat özet var önümde dilerseniz şimdi bile yayınlayabilirimEnnkotü ihtimal 21 de yayınlarsın zaten dizi iki saat özet veriyor
Bu akşam yayınlarsam reytingin çöker ondan demi
Evet haklısın 2 saat özet var önümde dilerseniz şimdi bile yayınlayabilirimama @cookie🙂s istemiyor sanırım bende onu kırmak istemem
Çökmez bence sen 1 numarasınEvet reytingim çöker
Yayinlama yayinlama
Turumuz farkli ama okuyanlae ayni yayinlama benceÇökmez bence sen 1 numarasın
yayınlasam seni etkilemez bence türümüz farklı 😉
İyi bakalım snei mi kırayım yalnız yarın akşam yayınlayacağım ve daha belirli günler seçicem diziler için 4 dizim olucak diğerlerini başkası yayınlayacak 🙂 Günleri sabit olacak ve değişmeyecek rakip de gelebilir hani sanaTurumuz farkli ama okuyanlae ayni yayinlama bence
Daha 74 kisi bakti diziye 500 olmali
Bu arada emre yi öldür bence
Cuma yap iste çığlıkiİyi bakalım snei mi kırayım yalnız yarın akşam yayınlayacağım ve daha belirli günler seçicem diziler için 4 dizim olucak diğerlerini başkası yayınlayacak 🙂 Günleri sabit olacak ve değişmeyecek rakip de gelebilir hani sana
Bu arada emre yi öldür bencehiç mi hiç katkısı yok dizine sıradan bir karaktermealunluk yapıp duruyor ayrıca
Bakacağım tam bir gün belirlemedim şuanCuma yap iste çığlıki
Bekliyorum dizilerini
yoll ne üzüntüsü ben balayına çıkıyorum hahaah
gül gibi işte @destere biraz abartmış gül ağa olmuş
balayını ayılar bassın kocana tecavüz etsinleryoll ne üzüntüsü ben balayına çıkıyorum hahaah
offfff kırıze girdim hahahahahah
Aynenyoll ne üzüntüsü ben balayına çıkıyorum hahaah
Ne gül agasi be @destere önceki bolum bi kadinla şey yapti 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?