30 Bin Euro olur o zamanFoxunda olabilir
Hem 10 bin yetmezmi dizide sana
[HASHTAG]#yenisezonkanald[/HASHTAG]
30 Bin Euro olur o zamanFoxunda olabilir
Hem 10 bin yetmezmi dizide sana
10 bin tlde anlasalim hem ilk dizin hem yan roldesin30 Bin Euro olur o zaman
İyi tamam rolüm ne olacak10 bin tlde anlasalim hem ilk dizin hem yan roldesin
Yapımcı dedigin bnm gibi olcak cok iyi pazarlik yaptim 120 binden 10 bineİyi tamam rolüm ne olacak
aaa yok cnm ne soğuk davranması ben şaka amaçlı söyledim seni ilgilendirmez derken kırıldıysan kusura bakma 😉😉 faceden ekledim bulluy ben ama henuz fotolarına bakma fırsatım olmadı en kısa zamanda bakıcam 🙂🙂Bilemiyorum çok soğuk davranıyorsun.ss
Bak bak sonra kaslari fazlami azmi diye bize söyleaaa yok cnm ne soğuk davranması ben şaka amaçlı söyledim seni ilgilendirmez derken kırıldıysan kusura bakma 😉😉 faceden ekledim bulluy ben ama henuz fotolarına bakma fırsatım olmadı en kısa zamanda bakıcam 🙂🙂
Aklımı okudun resmen
Aa bnde insanim bnde merak ediyorum bully sende az degilsin ama @Çiğdem- bak kiz koss begen fotolariniAklımı okudun resmen
Yakındır senin uyarı almanAa merak ettim diyorum @Çiğdem- i gördüm onada bakiyim uyuyolarmi parlakmi flaan
Aaa ne uyarisi yahu bana gostermiyor cigdeme gosteriyorYakındır senin uyarı alman
link atta biz de görelim parlak mıAa facede paylaşmis işte bide cigdeme hava atcak
belkı kendiside kas yapıcak bişiler öğrenmek istiyor olabilir 🙂🙂Cookies kendinden utanmalısın@Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?