Çiğdem'in Sonunun Geleceği Parti!

Bu zindan fikri çok hoşuma gitti. 😱 Daha önce neden aklıma gelmedi, foruma bir alt forum açalım ve zindana atılan üyeler sadece oraya yazabilsin başka bir bölümdeki konulara yazamasın. :A @OzaN

Zindan görevlisi de @Yiğitt olur artık ona bırakarız işkenceleri. :A @Doğu seni atalım oraya banlamak yerine. :F
@Doğu zindanlarda çürüsün dedi resmen 😱 üyeler arasında ayrım yapıyor admin😱

Bu zindan fikri çok hoşuma gitti. 😱 Daha önce neden aklıma gelmedi, foruma bir alt forum açalım ve zindana atılan üyeler sadece oraya yazabilsin başka bir bölümdeki konulara yazamasın. :A @OzaN

Zindan görevlisi de @Yiğitt olur artık ona bırakarız işkenceleri. :A @Doğu seni atalım oraya banlamak yerine. :F
@xemrexxx ile aynı hücrede kalma cezası verirdik ayoll en büyük ceza işte üyelere
:A :A :A

@xemrexxx ile aynı hücrede kalma cezası verirdik ayoll en büyük ceza işte üyelere
:A :A :A
bence erkek üyeler sen yada @Yiğitt ile aynı hücrede kalma cezasına çarptırılmalı herkes kurallara uyar böylece:A düşünsene @MasacRE- seninle aynı hücreye atılmış arasım da arasım diyerek çocuğun saçını başını yolarsın :A

Şu @MasacRE-'yi de atarız yeni kurulacak zindana. :A Ya da mobbing miydi ondan uygulayacağım. .ss
ay neyse ben will i zlemeye gidiyorum başrolde @Çiğdem- @Yiğitt @Thequeer ve @YıldırıM ın seveceği oğlanlardan var:A
upload_2017-7-29_23-25-34.jpeg
willj.png

bu da rahmetli üyeler @sürgünüm ve @destere için :(
will%2B987.jpg

will gay değil alttaki kızı seviyor :A ama ortadaki sarı oğlan gay :F

bu arada ne kaç cm 😱 @mrt-06 resmen aştı bunlar sapıklıkta zindana atılma talep ediyorum :A
Bu will gay mı? :love1: Kaç cm acaba? :A
Şu @MasacRE-'yi de atarız yeni kurulacak zindana. :A Ya da mobbing miydi ondan uygulayacağım. .ss
hhaha aa bu konununda çivisini çıkardık ayoll :A :A :A

Ziyaret edebilecekmiyiz:A

will gay değil alttaki kızı seviyor :A ama ortadaki sarı oğlan gay :F

bu arada ne kaç cm 😱 @mrt-06 resmen aştı bunlar sapıklıkta zindana atılma talep ediyorum :A
Ay kaç cm sorusu ucu açık bir soru evet:A Ama benim sorum normal olanından. :A
Ama istersen öbürünü de biliyorsan soyleyebilirsin.:A:love1: