tadım kaçtı susKiz neyse destere dedik harunun uykusu kaçar artık umarım uykusuzluktan dikkati dağılır da araba çarpar kurtuluruz sspiktan![]()
tadım kaçtı susKiz neyse destere dedik harunun uykusu kaçar artık umarım uykusuzluktan dikkati dağılır da araba çarpar kurtuluruz sspiktan![]()
yumuşak ge'yi napıcaksın merak ettimBu daha a planı ;Alfabede kaç harf varsa o kadar planım var![]()
Bizim lazları gazlar malatyalıya karadeniz kızı vermeyin birde karanlık işleri var diye tüfeklerle düğünü basarlarDüğüne çağirirlarsa gitme@Çiğdem
Haruncuğunun Yine destere aşkı kabarmış ; şunu alaman dağlarında bir akıl hastanesine yatır artık tehlikeli olmaya başladıKız kime aşık olmuş acaba![]()
CAHALFokun odada işi neSüs kedisimidir nedir zaten ilk mesajımda kedimi ne dedim kedidir herhalde dedim
@Harunnn60 kendini kedi olarak görüp ben kelimemi bitirmeden beni düşürüyor olarak algıladım ben videoyu
A
@xemrexxx
Ben ortada kalmaya alışığımBu aralar sen @Harunnn60 dan yana @xemrexxx de destere ile bizden yana oluyorA
@serhatt ortada kıvırıyor o tarafsız
A
![]()
Harun'la kendini karıştırdın herhalde.Haruncuğunun Yine destere aşkı kabarmış ; şunu alaman dağlarında bir akıl hastanesine yatır artık tehlikeli olmaya başladı![]()
Ne var yani dizimiz başladiğinda "Çiğdem S**z Anısına" diye jenerik girsek güzel olmaz mı@xemrexxx Zaten bir planı vardırda sende sağlam papuç değilsin dizine malzeme arıyor olabilrisin .F @Harunnn60 İLE oyuna gelmeyelim burda en zararsızı @serhattA
![]()
Harun'la kendini karıştırdın herhalde.@Harunnn60
Zararsız olduğumu düşünmeye devam et safoz@xemrexxx Zaten bir planı vardırda sende sağlam papuç değilsin dizine malzeme arıyor olabilrisin .F @Harunnn60 İLE oyuna gelmeyelim burda en zararsızı @serhattA
![]()
Kocayi yıldıza kaptıran şu eziği paylaşıyorsun hep
tadım kaçtı sus![]()
O planda kesin @serhatt olur![]()
Kız aşkımı buldum demeden önce yanı ben destereyi demeden önce harun gelp beni düşürür benim anladım oydu