Çiğdem-'in Forumdaki 3. Yılı!

yakında yanına geliyormuşum sigarayla birlikte
)

tşşk yarder

ayy kerpetenlede olsa kutlama mesajı aldık ağzından artık darısı senin başına atacan

yarder ?

yakında yanına geliyormuşum sigarayla birlikte
)

yarder ?
hhahah aman ne olucak r halfinden ayoll .

sen onu bırakta sigara nefretimi biliyorsun sigarayı bırakmazsan bizim işimiz zor olur vlla ya sigara ya ben derim sana ikimiz aynı anda olmaz ayoll

hhahah aman ne olucak r halfinden ayoll .

sen onu bırakta sigara nefretimi biliyorsun sigarayı bırakmazsan bizim işimiz zor olur vlla ya sigara ya ben derim sana ikimiz aynı anda olmaz ayoll
bırakırım hatta çayıda suyuda bırakırım yeterki o iş olsun

@Çiğdem- tebrikler hediye olarak bilgi vericem
İnsanlar kahve yerine özellikle avarlar devleti mürekkep içiyormuş kahve keşfedeliyene kadar bodrumda deve eti ve tavşan eti savaş zamanı yenilmiş zorunlu

hediyen niye spoiler içinde @pompy
bende sandım çıplak bir hediye hiç alakası yokmuş

bak @Çiğdem- senin spoiler ı açmamış sanırım o da spoiler da bomba falan var zannetti
hahah aa yoğundum ayoll yoksa unutmadım tabikide

ayy en güzel hediyeyi @pompy verdi vlla en büyük hediye bilgi gerçekten belki birgün lazım olur ayoll

hahah aa yoğundum ayoll yoksa unutmadım tabikide

ayy en güzel hediyeyi @pompy verdi vlla en büyük hediye bilgi gerçekten belki birgün lazım olur ayoll
kahve keşfedilinceye kadar bodrumda deve eti kesilmiş ve yenilmiş diyor @pompy ? yani kahve keşfedilince artık deve eti yemekten vazgeçmiş insanlar kahve yemeye başlamışlar
dolayısıyla kahvenin aslında et ürünlerinden olduğunuda pompy den öğrenmiş olduk

hayır mürekkep içiyorlardı oda karadenizde

hayır mürekkep içiyorlardı oda karadenizde
kahveden önce mürekkep içiliyormuş karadenizliyim ben bile yeni duyuyorum ayoll çay y0okmuymuş o zaman 😱😱😱