Çiğdem-, 50 Binler Kulübünde

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,354
Puanı
1,061
Çirkinler çirkini sinsiler sinsisi forumun ablası pompy'nin teyzesi @Çiğdem- 50 bin mesajı geçti, çenesinin tez zamanda tutulması dileğiyle kendsini tebrik ediyorum, bunlar da hediyeleri:A
fvfd.jpg
maxresdefault.jpg
DeadDean.jpg

aman allahım bu nasıl kutlama mesajı bee ilk 4 listemde olan adamların haline bak :( :( :(

Ian Somerhalderi atlamıssın neyseki :F

50 binininci mesajın kutlu olsun hogatha:) hediye olarak kendimi veriyorum sana benden daha değerli hediyemi bulacaksın :))

Hahah bugüne kadar ki en güzel konun. :A :A

@Çiğdem- hediyeni vereceğim ama maşallah bu çene nasıl kapanacak. :(
hahahah yolu yarıladık 100 ün yarısı :F :F :F

ayy aslında çok yoğun bir ekim kasım ayı geçirdim bu 2 aydagündüzleri nerdeyse giremedim ama çok tuhaftır mesajlarda 1.ciliklerimi bu 2 ayda aldım yanı yoğun aylarımda rekorlar kırıyorum tuhafım gerçekten demekki yoğun olmasaymısım batırıcakmısım forumu :A

hahahah yolu yarıladık 100 ün yarısı :F :F :F

ayy aslında çok yoğun bir ekim kasım ayı geçirdim bu 2 aydagündüzleri nerdeyse giremedim ama çok tuhaftır mesajlarda 1.ciliklerimi bu 2 ayda aldım yanı yoğun aylarımda rekorlar kırıyorum tuhafım gerçekten demekki yoğun olmasaymısım batırıcakmısım forumu :A
Ben artık forumu sen ve diğerleri olarak değerlendiriyorum.😱:F Forumun %50 hiti senden geliyor. @xemrexxx bile pasif durumu düştü bu aralar. :F

Ben artık forumu sen ve diğerleri olarak değerlendiriyorum.😱:F Forumun %50 hiti senden geliyor. @xemrexxx bile pasif durumu düştü bu aralar. :F
@xemrexxx bitti gerçekten ayoll @destere nerdeyse geçiyormuş emreyi geçen haftakı mesaj sayısında 300 falan mesaj alabiliyor onlarda bana ettiği iftira mesajları zaten yoksa sıfırı bulucak ayoll :A :A :A

Ian+Somerhalder+Ian+Somerhalder+Fight+Scene+wJNJu42GNhzl.jpg
f7ff7377dce9994d42a39b3ee5010f42.jpg
glamour-ian-somerhalder-apr-5.jpg

Ian-Somerhalder-Nikki-Reed-Cute-Pictures.jpg
maxresdefault.jpg
@Çiğdem- kutlu olsun 50 binin darısı 150 bine :F
Yukardakiler hediyen değil merak etme Ianın bu hallerinede bak dedim :F

Al hediyelerin :
c34710d6fffc98806fdbbc1a12bd8c07.jpg
hd-kivanc-ta-161511DY.jpg