Teşekkür ederim cnm ama pintiliğe vuruyorsun yine böyle olmaz50 binininci mesajın kutlu olsun hogatha hediye olarak kendimi veriyorum sana benden daha değerli hediyemi bulacaksın )
Al o zamanhahahah yok arasa kıyamam ayoll ama çağatayı tarlada kullanabiliriz gerçektende gelecek yaz ayında
HAHAHA alısıcaksın cnm biz sevdiğimiz üyeye takılarak sohbet ederizTebrikler @Çiğdem- nice mesajlara. Hediye falan yok sana son günlerdeki hal ve hareketlerinden dolayı.
Anlıyorum orasını canım biz de ciddi değiliz sonuçta takılmaya takılarak cevap veriyoruz.HAHAHA alısıcaksın cnm biz sevdiğimiz üyeye takılarak sohbet ederiz
hediyemi istiyorum ozaman şöyle cicili bicili birşey olsunAnlıyorum orasını canım biz de ciddi değiliz sonuçta takılmaya takılarak cevap veriyoruz.
Dur biraz düşünelim diyeceğim de önüne ne koysak beğenecek bir tonda istedin şimdi.hediyemi istiyorum ozaman şöyle cicili bicili birşey olsun
Hahah bugüne kadar ki en güzel konun.Çirkinler çirkini sinsiler sinsisi forumun ablası pompy'nin teyzesi @Çiğdem- 50 bin mesajı geçti, çenesinin tez zamanda tutulması dileğiyle kendsini tebrik ediyorum, bunlar da hediyeleri
Ekli dosyayı görüntüle 52702 Ekli dosyayı görüntüle 52703 Ekli dosyayı görüntüle 52704
hahahah yolu yarıladık 100 ün yarısıHahah bugüne kadar ki en güzel konun.
@Çiğdem- hediyeni vereceğim ama maşallah bu çene nasıl kapanacak.
Ben artık forumu sen ve diğerleri olarak değerlendiriyorum.😱 Forumun %50 hiti senden geliyor. @xemrexxx bile pasif durumu düştü bu aralar.hahahah yolu yarıladık 100 ün yarısı
ayy aslında çok yoğun bir ekim kasım ayı geçirdim bu 2 aydagündüzleri nerdeyse giremedim ama çok tuhaftır mesajlarda 1.ciliklerimi bu 2 ayda aldım yanı yoğun aylarımda rekorlar kırıyorum tuhafım gerçekten demekki yoğun olmasaymısım batırıcakmısım forumu
@xemrexxx bitti gerçekten ayoll @destere nerdeyse geçiyormuş emreyi geçen haftakı mesaj sayısında 300 falan mesaj alabiliyor onlarda bana ettiği iftira mesajları zaten yoksa sıfırı bulucak ayollBen artık forumu sen ve diğerleri olarak değerlendiriyorum.😱 Forumun %50 hiti senden geliyor. @xemrexxx bile pasif durumu düştü bu aralar.