ben yaşlansamda genç koca isterimO da o ilk çocuğun yaşlandıktan sonraki hali ömrünü yiyeceğin için
ben yaşlansamda genç koca isterimO da o ilk çocuğun yaşlandıktan sonraki hali ömrünü yiyeceğin için
Genci ne yapacan tez öldürürsün mirasına konarsınben yaşlansamda genç koca isterim
hahah ayy dedemden biliyorum yurt dışı emekliler evliyken çift maaş alıyorlar kendisine ve eşine ayrı ayrı alıyor dedemin arkadaşlarından birini bulsak 10 milyar maaş 5 şerden ee 2 güne gebertirim ben onu öldükten sonra yurt dısı eşine devam ettiriyor aynen maaşı ohhGenci ne yapacan tez öldürürsün mirasına konarsın
Şuna bak şuna, seni hapse atarlar 10 yıl yatarsın, seni orda pataklarlar pişman olursun.hahah ayy dedemden biliyorum yurt dışı emekliler evliyken çift maaş alıyorlar kendisine ve eşine ayrı ayrı alıyor dedemin arkadaşlarından birini bulsak 10 milyar maaş 5 şerden ee 2 güne gebertirim ben onu öldükten sonra yurt dısı eşine devam ettiriyor aynen maaşı ohh
İnşallah hapse düşersin de kadırgalı aysel seni keserŞuna bak şuna, seni hapse atarlar 10 yıl yatarsın, seni orda pataklarlar pişman olursun.
Bence sen git, o kadar şike yaptın hapse girmen şart.İnşallah hapse düşersin de kadırgalı aysel seni keser
Şuna bak şuna, seni hapse atarlar 10 yıl yatarsın, seni orda pataklarlar pişman olursun.
hahahha ben öldürmeyecem beee sayılı günü kalan birini buluruz demek istiyorum 2-3 güne nalları diekcek birini buluruzİnşallah hapse düşersin de kadırgalı aysel seni keser
Yanlış alıntılamışımBence sen git, o kadar şike yaptın hapse girmen şart.Bana mı diyon Çiğdememi.Beni alıntılamışsın.
@Çiğdem- yalvaracan beni öldürün diye.
allah bana laf söylemene izin vermediYanlış alıntılamışımben şike yaparım arkadaş doğamda var
lo sağ taraftaki sarışın afet gibi kız niye onun gibi olmak isteyeyim
hahahahah peruk taksan fıstık gibi kız olursun bencelo sağ taraftaki sarışın afet gibi kız niye onun gibi olmak isteyeyimsen sağını solunu da mı bilmiyon
fanteziye bakhahahahah peruk taksan fıstık gibi kız olursun bence
sincapcık daha iyi tabiKızma hemen sincapcık.😉🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?