Çiçeği Burnunda Anne Gökçe Akyıldız'ı Öfkelendiren Soru!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,761
Puanı
1,060
KIRGIN_.jpg

Kırgın Çiçekler'in başarılı oyuncusu Gökçe Akyıldız bir kaç gün önce anne oldu.
Bir erkek çocuk dünyaya getiren ünlü oyuncu kendisine sorulan "Evlenmeden mi çocuğu yaptın?" sorusuna sert bir tepki gösterdi.
Gökçe Akyıldız tepkisini şu sözlerle ifade etti:
"Ahlaksız namus bekçileri. Erken doğmuş küvezde olan bebeğim hakkında o yaptığınız iğrenç yorumlarınızdan ben utanıyorum. Allah'tan da korkmuyor musunuz, acıyorum size. Defolun gidin etrafımızdan."

Ekli dosyayı görüntüle 58747

Kırgın Çiçekler'in başarılı oyuncusu Gökçe Akyıldız bir kaç gün önce anne oldu.
Bir erkek çocuk dünyaya getiren ünlü oyuncu kendisine sorulan "Evlenmeden mi çocuğu yaptın?" sorusuna sert bir tepki gösterdi.
Gökçe Akyıldız tepkisini şu sözlerle ifade etti:
"Ahlaksız namus bekçileri. Erken doğmuş küvezde olan bebeğim hakkında o yaptığınız iğrenç yorumlarınızdan ben utanıyorum. Allah'tan da korkmuyor musunuz, acıyorum size. Defolun gidin etrafımızdan."
Çok iyi demiş erkek yapınca iyi, kadın yapınca anladınız siz. FOX ile geri dönecek inşallah ekrana sonra. :bhr::love1:

Erken doğum olmuş hem olmasada kime ne.
Dediğinede katılıyorum :)

Yorumları okudum gözlerime inanamadım valla öyle şeyler yazıyorlar ki inanamadım gözlerime Doktoru resim paylaşmış doğumu anlatmış kız 24 saat sancı çekmiş normal doğum istemiş ama kol ağrısını durduramamışlar ilaçlarda fayda etmemiş suni sancı ile doğum yaptırmak istemiş doktor büyük uğraş vermiş Gökçe sonunda sezaryenla oğlunu kucağına almış analı babalı büyütsün inşallah