Çeyrek Final | Suskunlar vs Leyla ile Mecnun | En Özlenilen Dizi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sana bunun üstüne ne diyebilirim ki... Bunlar hep sanatsızlık... Biz bir sanat eserinin değerini başrolün karizmasına göre mi belirleyeceğiz... Aaah ah...
tur atlartsaniz rakibiniz kim olsun istersin?

Ben sana bunun üstüne ne diyebilirim ki... Bunlar hep sanatsızlık... Biz bir sanat eserinin değerini başrolün karizmasına göre mi belirleyeceğiz... Aaah ah...
2 yıl Sanat Tarihi okumuş birine sanat'ın ne olduğunu anlatmaya çalışma. 😡

Biz sonuna kadar Serhat Hakeri'yi, Ertan Demir'i ve İsmet Ali Topçuoğlu'nu savunmaya devam edeceğiz...

Reactions: MEnes
@phoebebuffay beklenen durum basladi artik
bu filmi ikinci kez tekrar izleyecegiz.
diger konuda attigim görsel gibi olacagiz gibi gibi

Reactions: phoebebuffay
@phoebebuffay beklenen durum basladi artik
bu filmi ikinci kez tekrar izleyecegiz.
diger konuda attigim görsel gibi olacagiz gibi gibi
Yani gerçekten ilginç sonuçlar. Kayıp Şehir'e karşı son dakikaya kadar geride olan LM, Suskunlar ile başa baş gidiyor
Burada en azından rekabet var, diğer gruplarda farklı üstünlük olan sonuçlar var maalesef. Sen de oy ver artık diğer gruba.

Son düzenleme:
ufak bir düzenleme yaptim, işime gelirdi o kisim ama spoi sayilir

Başa baş gidiyor işte, daha ne olacak
Keşke YD'de GA ile başa baş gidebilseydi.
ufak capli bir arastirma yaptim, önceki tur Suskunlar'a oy vermeyen ve Lim'e oy verenler henüz yoklar. Oy kullanacaklarin sayisida belli.
sana da banada gecmis olsun. Ben yinede ceyrek final gördugumuze seviniyorum. Final öncesi elenseydi üzülürdüm. Sadece Kayip Sehir ile olan yarismada eger son dakikada ben Kayip Sehir demis olsaydim suan rakibimiz onlardi ama oy vermeyerek ve süreyi uzatarak Leyla ile Mecnun'a fazladan oy gelmesine vesile oldum ve ceza olarakta sans verdigim diziye elenmek olacak

artik kabullenelim ve bundan sonra diger dizilerin catismasina bakalim.

Ben kabullendim zaten de Geniş Aile'den fark yemesini istemiyorum.

Ezel ve Aşk-ı Memnu finali bekliyorum, yarı finalde karşılaşmazlar umarım. İkisi de çok sevdiğim diziler, hatta şu an Ezel ilk bölüm izliyorum.

Reactions: Dosi
sana ozaman daha rahat yüz yok
benim kafam rahat olacak artik. Geri kalanlardan en sevmedigim Lim olacak. Diger kalanlar kazanirsa kabulümdür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...