- Reaksiyon puanı
- 59,534
- Puanı
- 1,060
Bi de gündüz o kadar süre biter bitmez açacaksın diye darladın beniBenim konu hazır.
Seninki beklemede
Sen planlar yaparsın ama hayatın başka planları vardır
Bi de gündüz o kadar süre biter bitmez açacaksın diye darladın beniBenim konu hazır.
Seninki beklemede
İftira atmaBi de gündüz o kadar süre biter bitmez açacaksın diye darladın beni
Sen planlar yaparsın ama hayatın başka planları vardır
10 dakikada yapılmayacak ne var canımİftira atma10 dakika sürede yapar mısın diye sordum sadece
Tek konu sorun yok ama çok konu varken biraz fazla bekletiyorsun. Ondan dolayı10 dakikada yapılmayacak ne var canım
Tek konu yani. Biraz yavaş olmam seni fazla korkutmuş
İdare edeceksin artıkTek konu sorun yok ama çok konu varken biraz fazla bekletiyorsun. Ondan dolayı
Bu ay özel bir durum var yani hızlı olmamız gerekiyorİdare edeceksin artıkKonular açılıyor mu açılıyor. Senin kadar hızlı olmak zorunda değilimBir şeye yetişmiyoruz, ben yavaş açsam da etkinlik yürüyor
Kazanan konusunu Çarşamba olarak planlamıştık, Salı açacağız daha nolsunBu ay özel bir durum var yani hızlı olmamız gerekiyor
Mayısta ne yaparsan yapilk iki turu komple sana kitleyeceğim
Sana yardımda etmeyeceğim ama. Ne konu başlığı ne konu içeriğiKazanan konusunu Çarşamba olarak planlamıştık, Salı açacağız daha nolsunBenim biraz yavaş olmam bir şey kaybettirmemiş gördüğün gibi hatta kazandırmış
Şarkı’da beni biraz özgür bırak evet, baskını hissetmeyeyimİlk 2 turu keyifle açarım
Eski konularımı kopyalarım
Haydi yavaştan kaçalımEski konularımı kopyalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?