Çeyrek Final - En Özlenilen Dizi - 2. Grup | Hayat Bilgisi - Yılan Hikayesi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,087
Puanı
1,060
1990-2009 yılları arasında yayınlanmış ve final yapmış dizileri hep birlikte oylamaya 5. turda devam ediyoruz

Bu etkinlik başladıktan sonra üye olan kişilerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

Hayat Bilgisi

Yılan Hikayesi

Son düzenleme:
Hayat Bilgisi efsanedir, geçer zaten burayı. Benim için daha nostaljik olduğu için Yılan Hikayesi diyorum. Jenerik müziği çok özeldir.

Reactions: mrt-06
Öğrettikçe öğrendi, ezberci değil yaratıcı eğitimden yanaydı... İdolüm Afet Güçverir ❤

Bu arada muhtemelen dinlemeden koyduğun için fark etmedin ama konudaki müzik Hayat Bilgisi'nin jeneriği değil ama dizide çalıyordu arada.
@Dosi bir dost tavsiyesi istersen değiştir.
jenerik tam olarak yoktu. sonuçta bölüm veya oradan müzik yeterlidir. Sonuçta biz jenerikeleri yarıştırmıyoruz

Sağol varol dost tavsiyen için

Reactions: blacklion
Bu Yılan Hikayesi Asmalı Konak efsanesini bir önceki turda elemişti... 3 oy almak için elemiş 😕 Direk Hayat Bilgisine oy verdim.

Aslında 2si de birşey ifade etmiyor benim için. Amma @mrt-06 hatrına Hayat Bilgisi. ❤

Asmalı Konağın Karşısında Yılan Hikayesi diyenler... Sahip çıksanıza dizinize... Bu konuda çok üzgünüm.. Nasıl Asmalı Konak elendi yaaaaa 😥😮😯

Hayat Bilgisi dedim ben de

galiba tur atlamayı garantieyen tek dizi oldu daha ilk günden
diğerleri çekişmeli