Çeyrek Final - En Özlenilen Dizi - 2. Grup | Hayat Bilgisi - Yılan Hikayesi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,087
Puanı
1,060
1990-2009 yılları arasında yayınlanmış ve final yapmış dizileri hep birlikte oylamaya 5. turda devam ediyoruz :Z

Bu etkinlik başladıktan sonra üye olan kişilerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

Hayat Bilgisi

Yılan Hikayesi

Son düzenleme:
Hayat Bilgisi efsanedir, geçer zaten burayı. Benim için daha nostaljik olduğu için Yılan Hikayesi diyorum. Jenerik müziği çok özeldir.

• Olmamış
Reactions: mrt-06
Bu arada muhtemelen dinlemeden koyduğun için fark etmedin ama konudaki müzik Hayat Bilgisi'nin jeneriği değil ama dizide çalıyordu arada. :A @Dosi bir dost tavsiyesi istersen değiştir. :A
jenerik tam olarak yoktu. sonuçta bölüm veya oradan müzik yeterlidir. Sonuçta biz jenerikeleri yarıştırmıyoruz :A

Sağol varol dost tavsiyen için :bhr:

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Bu Yılan Hikayesi Asmalı Konak efsanesini bir önceki turda elemişti... 3 oy almak için elemiş 😕 Direk Hayat Bilgisine oy verdim.

• Harika
Asmalı Konağın Karşısında Yılan Hikayesi diyenler... Sahip çıksanıza dizinize... Bu konuda çok üzgünüm.. Nasıl Asmalı Konak elendi yaaaaa 😥😮😯

Hayat Bilgisi dedim ben de :D
galiba tur atlamayı garantieyen tek dizi oldu daha ilk günden :D diğerleri çekişmeli :D

• Harika