Özgür Süper Mod. Katılım 28 Aralık 2011 Mesajlar 30,913 Reaksiyon puanı 28,125 Puanı 1,059 25 Aralık 2020 #21 İkisi de albümdeki sevdiğim parçalardan ama Oğuzhan'ın yorumu, nağmeleri ile Çat Kapı benim için bayağı önde. Anketteki Çatı Katı yazısını düzelttim canım. @Dosi Reactions: Dosi
İkisi de albümdeki sevdiğim parçalardan ama Oğuzhan'ın yorumu, nağmeleri ile Çat Kapı benim için bayağı önde. Anketteki Çatı Katı yazısını düzelttim canım. @Dosi
Dosi Konu Sahibi Süper Mod. Yılın En Favori Üyesi Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 88,822 Reaksiyon puanı 115,799 Puanı 1,060 26 Aralık 2020 #22 denizz19' Alıntı: Edis dedim ama Çatı Katı değil Çat Kapı şarkının ismi @Dosi Genişletmek için tıkla ... bazinga' Alıntı: Gökhan Türkmen'in unutulmaz eseri Çatı Katı tabii ki. @Dosi İkisi de yakın şarkılar. Çat Kapı dedim zor da olsa... Genişletmek için tıkla ... Özgür' Alıntı: İkisi de albümdeki sevdiğim parçalardan ama Oğuzhan'ın yorumu, nağmeleri ile Çat Kapı benim için bayağı önde. Anketteki Çatı Katı yazısını düzelttim canım. @Dosi Genişletmek için tıkla ... Okadar tur hep düzgün yazıldı ve hep kopyala yapıştır yapıyordum. Bu tur niye böyle oldu anlamadım 😱 @bazinga madem farkettin, düzenleseydin ya @Özgür teşekkürler Reactions: bazinga and Özgür
denizz19' Alıntı: Edis dedim ama Çatı Katı değil Çat Kapı şarkının ismi @Dosi Genişletmek için tıkla ... bazinga' Alıntı: Gökhan Türkmen'in unutulmaz eseri Çatı Katı tabii ki. @Dosi İkisi de yakın şarkılar. Çat Kapı dedim zor da olsa... Genişletmek için tıkla ... Özgür' Alıntı: İkisi de albümdeki sevdiğim parçalardan ama Oğuzhan'ın yorumu, nağmeleri ile Çat Kapı benim için bayağı önde. Anketteki Çatı Katı yazısını düzelttim canım. @Dosi Genişletmek için tıkla ... Okadar tur hep düzgün yazıldı ve hep kopyala yapıştır yapıyordum. Bu tur niye böyle oldu anlamadım 😱 @bazinga madem farkettin, düzenleseydin ya @Özgür teşekkürler