S Sherlock Süper Emekli Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 32,130 Reaksiyon puanı 47,949 Puanı 1,060 Konum İstanbul 27 Aralık 2022 #21 dosimosi' Alıntı: @Sherlock taksit taksit oy kullanıyor galiba. Daha buraya uğramamış gibi Genişletmek için tıkla ... Geldim @dosimosi hanım geldim, Sıla lobisi tarafından bir önceki grupta esir alınmıştım. Yalnız buradaki sonuçlar bir miktar skandalmış… Reactions: 12.Adam and Dosi
dosimosi' Alıntı: @Sherlock taksit taksit oy kullanıyor galiba. Daha buraya uğramamış gibi Genişletmek için tıkla ... Geldim @dosimosi hanım geldim, Sıla lobisi tarafından bir önceki grupta esir alınmıştım. Yalnız buradaki sonuçlar bir miktar skandalmış…
Dosi Konu Sahibi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,666 Reaksiyon puanı 117,608 Puanı 1,060 27 Aralık 2022 #22 Sherlock' Alıntı: Geldim @dosimosi hanım geldim, Sıla lobisi tarafından bir önceki grupta esir alınmıştım. Yalnız buradaki sonuçlar bir miktar skandalmış… Genişletmek için tıkla ... Sıla lobisi mi kalmış son turları zorlaya zorlaya geçti bu sene Ajda lobisi daha baskın Bu turun sonuçları beni de şaşırttı. Daha bi rekabet bekliyordum. Diğer turlar beklediğim şekilde ilerliyor Ama skandal değil olması gereken Reactions: 12.Adam
Sherlock' Alıntı: Geldim @dosimosi hanım geldim, Sıla lobisi tarafından bir önceki grupta esir alınmıştım. Yalnız buradaki sonuçlar bir miktar skandalmış… Genişletmek için tıkla ... Sıla lobisi mi kalmış son turları zorlaya zorlaya geçti bu sene Ajda lobisi daha baskın Bu turun sonuçları beni de şaşırttı. Daha bi rekabet bekliyordum. Diğer turlar beklediğim şekilde ilerliyor Ama skandal değil olması gereken
12.Adam Favori Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 29,016 Reaksiyon puanı 33,270 Puanı 1,060 27 Aralık 2022 #23 Sherlock' Alıntı: Geldim @dosimosi hanım geldim, Sıla lobisi tarafından bir önceki grupta esir alınmıştım. Yalnız buradaki sonuçlar bir miktar skandalmış… Genişletmek için tıkla ... dosimosi' Alıntı: Sıla lobisi mi kalmış son turları zorlaya zorlaya geçti bu sene Ajda lobisi daha baskın Bu turun sonuçları beni de şaşırttı. Daha bi rekabet bekliyordum. Diğer turlar beklediğim şekilde ilerliyor Ama skandal değil olması gereken Genişletmek için tıkla ... Mikasa hanım, üstteki alıntıladığım zata fidye için beş kuruş vermem. Reactions: Dosi
Sherlock' Alıntı: Geldim @dosimosi hanım geldim, Sıla lobisi tarafından bir önceki grupta esir alınmıştım. Yalnız buradaki sonuçlar bir miktar skandalmış… Genişletmek için tıkla ... dosimosi' Alıntı: Sıla lobisi mi kalmış son turları zorlaya zorlaya geçti bu sene Ajda lobisi daha baskın Bu turun sonuçları beni de şaşırttı. Daha bi rekabet bekliyordum. Diğer turlar beklediğim şekilde ilerliyor Ama skandal değil olması gereken Genişletmek için tıkla ... Mikasa hanım, üstteki alıntıladığım zata fidye için beş kuruş vermem.
The_Erinch Favori Üye Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 22,556 Reaksiyon puanı 33,702 Puanı 1,060 Konum Manisa 27 Aralık 2022 #24 @dosimosi sayesinde tanıdığım bir ses Reactions: Dosi and 12.Adam
MasacRE Favori Üye Ayın En Favori Üyesi Katılım 5 Ocak 2012 Mesajlar 33,306 Reaksiyon puanı 29,902 Puanı 1,059 28 Aralık 2022 #25 Buray - Alaz Alaz Reactions: AteşBöceği and 12.Adam