Çernobil'de Yangınlar Sonrası Radyasyon 16 Kat Arttı!

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,041
Puanı
1,060

1986 yılında gerçekleşen kaza sonrası büyük bir çevre felaketine neden olan Ukrayna'daki Çernobil Nükleer Santrali'nin etrafındaki ormanlık alanda yangın çıktı.
Yangın sonrası bölgedeki radyasyon oranı 16 kat arttı.

Bölgede toplam olarak 900 itfaiyeci ve 88 adet araç yangınla mücadele ediyor. Yüksek radrasyon sebebile bazı noktalara ekiplerin gönderilemediğini aktarıldı.

Reactions: S.G.A.T.
Çıkalım dışarı toplu harakiri yapalım bitsin bu eziyet.

Büyük konuşmak istemiyorum ama galiba dünyanın en kötü yılına denk geldik. Bu nedir yahu.
Bu yıllardandaha kötüsü 3. Dünya savaşı ve sonrasında ki sefillik falan olur her halde.

Çıkalım dışarı toplu harakiri yapalım bitsin bu eziyet.
Çok fazla kötü
Büyük konuşmak istemiyorum ama galiba dünyanın en kötü yılına denk geldik. Bu nedir yahu.
Bu yıllardandaha kötüsü 3. Dünya savaşı ve sonrasında ki sefillik falan olur her halde.
Bir bu eksikti...
Şu an yangın en büyük tehlike olan nükleer tesisin 1 km-den daha fazla yakınında, verilere göre bazı kısımlarda 600 m-e kadar inmiş bu mesafe. Eğer tesise ulaşırsa ikinci bir nükleer facia ile karşı karşıyayız demekdir.
Hala söndüremediler ve virüs var diye diğer ülkeler yardım bile yapmıyor, herkes kendi derdinde.

Sokağa çıkıp YEREEEEETTTTHHHHHHEEEERRRR diye bağıracam

Reactions: Ahmed
Ne uğursuz bir yıl 2020

Reactions: Ahmed
Kendimi rust oynarken hissettim bir an 42 radyasyonda canın öyle bir gidiyor ki Allahım korusun