Çember'in Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,582
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images

Çember'in başrol oyuncuları belli oldu!

Yapımcılığını ANS Film'in üstlendiğini, yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu ve başrolünde Barış Bağcı'nın yer alacağı açıklanan Çember'in yeni bölümleriyle geri döneceği geçtiğimiz günlerde öğrenilmişti.

Yeni sezon hazırlıkları devam eden ve Kanal D'de ekrana geleceği konuşulan dizinin başrollerinde Özgürcan Çevik ve Tuvana Türkay yer alacak.

Çember, yakında!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Gizmen
Özgürcan Çevik okey ama Tuvana Türkay nedir. :( Ayrıca Star'da izlemeye alışmışken kanalın değişmesinden de pek hoşlanmadım. Yine de eski kaliteyi tutturabilirlerse izlenir yani en azından ben izlerim. :A

İki isim de iyi oyuncular, dizinin kadrosu güzel olacak gibi de bu dizi Kanal D'ye yakışmaz, madem Star'dan vazgeçeceklerdi Show olmalıydı.

Güzel haber. Oyuncular iyi. Kanald eğer geçen senelerde olsaydı üzülürdüm ama ivmeyi arttırdı. Star batıkken bu dizi de harcanabilirdi.

Tuvana Türkay'ın tutmuş bir tane işi olmamasına rağmen bu ne ısrar? Diğer adamında tek başarısı var bu ikiliye üstelik kanalı da değişecekken güvenmek ne mantıksızlık.

İkili olarak uyumlu olur mu bilemedim. Ayrıca anlaşılan dizi iki saat uzunluğunda olacak gibi. :)

Tuvana eh işte de Özgürcan olmamış başka erkek oyuncu mu kalmadı ya :A

Tuvana en son Yasak Elma'yı bile düşürmüştü, Pelin Akil'in yerini asla tutmaz :D

Özgürcan Çevik'i sonunda ekranlarda görebilecek olmak çok iyi. Hemde polis karakteri ile.

Tuvana Türkay konusunda kararsızım, izlemeden bir şey diyemem.

Forum İstatistikleri

Konular
172,070
Üyeler
8,464
Son Üye
ahmetefe