'Çember' Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,582
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
16x9_cember-1561406564.jpg

Çember yeni bölümleriyle geri dönüyor!

Yapımcılığını ANS Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu ve her hafta farklı bir cinayet olayının işleneceği dizinin yeni bölümleriyle geri döneceği ve hazırlık çalışmalarının başladığı öğrenildi.

Daha önce kadrosunda Barış Bağcı, Pelin Akil, Sermet Yeşil ile Anıl Altan'ın yer aldığı dizide sadece Barış Bağcı'nın yer alacağı öğrenildi.

Kaynak: Birsen Atuntaş

• Üzücü
Reactions: Angelica
Oha bu habere çok sevindim. Reytingleri iyiydi zaten bekliyordum ama geç oldu biraz. Netflix'de olur umarım.

Güzel bir projeydi. Dijital platformların birinde daha kapsamlı olarak yayınlanmasını isterim.

Dijitalde yayınlanmalı bence, hem daha çok ilgi görür hem reyting kaygısından uzak daha uzun ömürlü olur.

TV'de izlenmeyen bir işti, dijitalde olmazsa yine hüsrana uğrar.

Bu diziyi hep merak etmişimdir ama izleyemedim ve nedense fazla kasvetli geliyor bana. Yalnız dizinin kaliteli bir dizi olduğunu düşünüyorum, dijitalde olması çok daha makbule geçer.

Star bu işi yazdan yaza yayınlamaya devam etse her yıl 6 bölüm izlemek güzel olurdu ama başarılı olan her işin dengesi bozulduğu için sezon içinde denenince tutmamıştı. Tam kadro olmaması üzse de iyi hikayeler olursa yine izlenmeye değer bir iş çıkacağını düşünüyorum hayırlısı bakalım. :Z