- Reaksiyon puanı
- 1,372
- Puanı
- 535
İnsan görmediği bir şeye inanmaz,önem vermez,sevmez.Tabii bazı istisnalar dışında.Tanrı,peygamber ve bize önem vermemiz istendiği için önem verdiğimiz insanlar.İşte karanlık bu yüzden iyidir.Karanlık istemediğimiz şeylerin üstünü kapatır.En sevdiğiniz oyuncağınız kırılır küçükken.Üzülürsünüz..Elektirikler gider o anda.Ve siz kırılmış oyuncağı göremezsiniz.Ve görmediğiniz bir şey için ağlamazsınız.Zamanla unutursunuz.Ama karanlık her zaman aynı görünmez.Karanlığa yavaş yavaş gözleriniz alışır.Görmeye başlarsınız görmemek için karanlıklaştırdığınız şeyleri.
Günlerden salıydı.Çarşambada olabilir.Yada haftanın herhangi bir günü.
Saat 5:30 civarı.Ofisi bir kahve kokusu kaplamış.Gece boyunca uyunulmadığı bir şeylerin peşinde koşulduğu Komiserin gözlerinin altlarının mor mor olmasından anlaşılıyor.
Arif: Kenan saat 5 buçuk olmuş.Güneş doğucak şimdi.Eve gitsek iyi olur.
Kenan sandalyeden başını geriye atmış yarı uykulu bir şekilde dururken aniden Arif'in sözleriyle kendine gelir.
Kenan: Hee.Doğru.Gidelim…
Kenan bardağında kolan son yudumuda içer ve masadan kalkar.
DÜN GECE
Arif: Kenan cinayet var.Eski garın orada bir ceset bulmuşlar.
Kenan: Tamam sen al şu benzini arabaya koy.Arabadaki gaz götürmez gara kadar bizi.Ben geliyorum.
Arif: Tamam ama acele et yine fırça yemeyelim müdürden.Geçen gün yok efendim neden olay yerine geç gelmişiz yok neden acele etmiyormuşuz.Sanki kendisi en başta oraya gelenlerden.O anca makamında g*tünü büyütsün…
Diye söylenerek odadan çıkar.
Kenan odada telefon görüşmesi yapmaktadır.
Kenan: Alo Anne.
-Nasıl ya? Kimle görüşüyürmuş?
-Bir kıza sahip çıkamadın dimi anne.
-Babamı ben öldürmedim.
-İşim var kapatıyorum.
-Bir süre arama beni.
-İşler durulsun bir ara uğruycam ben.
Olay yerine varmışlardır.
Kenan: Heh anlat bakalım son durum ne?
Olay Yeri İnceleme Ekibinden Biri: Komserim bir çocuk bu taraflarda oynarken bir sepet görüyor.Sepetin içini merak edip açtığında bu kafatasını buluyor.Sonra korkup,kaçıyor ve babasına haber veriyor.
Kenan: Etrafta vücuda ait kol,bacak yada ne bileyim vücudun geri kalanına dair herhangi bir ipucu falan yok mu?
Olay Yeri İnceleme Ekibinden Biri: Şu ana kadar bulamadık.Ekip araştırıyor.İlk önce dar alanda bir araştırma yaptık şimdi geniş çaplı bir aramaya başladık.
Kenan: Tamam kolay gelsin.
Kenan eliyle işaret ederek Arif'e gelmesini söyler.
Kenan: Şuraya bak.
Arif: Nereye?
Kenan: Çalılara.Orada bir şey var.
Arif çalılara takılmış olan şeye doğru yaklaşır.
Arif: Bir etiket sanırsam.Takım elbise etiketi.
Kenan: Emin misin lan?
Arif: Geçen gün aynı markadan aldım.
Kenan: Napcan lan takım elbiseyi.Çözemediğin cinayetlerin cenazelerine gidip mi vicdanını rahatlatcan?
Arif: Düğün var onun için almıştım.Neyse sen onu boşverde şuradan bir eldivenle torba al gel.Şuna yakından bakalım.
Kenan eldiveni ve torbayı getirir.
Arif etiketi alır ve torbanın içine koyar.
Kenan: Ulan kim niye atar böyle bir yere etiketi?
Arif: Belkide atmamıştır.Takım elbise oraya takılmıştır ve etiket kopmuştur.Kimse çalılıklara etiket takmaz.Dilek ağacı
falan sanmıyorlarsa tabii.Allah'ım lütfen bu takım elbiseye sahip olayım gibisinden.
Kenan: Sen yapabilirsin ama normal bir insan hayır.Hşşt gel bakıyım buraya.
Kafatasını bulan çocuğun babasını yanına çağırır.
Adam: Buyrun komserim.
Kenan: Bu ormana gidip gelen sık olur mu?
Adam: Yok komserim.Zaten buralarda oturan bi biz varız.Bizde buraya girmeyiz zaten.Bu eşek sıpasınada girme diye tembihliyorum ama yeşillik alan diye otlanmaya geliyor bizim öküz.
Kenan: Neden girmezsiniz?
Adam: Komserim zamanında buralarda bir hayalet yaşarmış.Eski garda tren çarpması sonucu ölen bir kızın mezarını buraya yapmışlar.Ama ruh bu ormanda dolaşır dururmuş.Geceleri girenler bir küçük kız kıkırdaması duyarlarmış.Bileklerine kadar olan kanlı kremsi elbisesiyle gözlerinin önünde aniden geçermiş.50-60 yıldan beri bizim sıpadan başka giren olmaz buraya.
Arif: Hadi lan ordan.İnanmayın böyle hurafelere.19.yüzyıldayız bunlar kaldımı arkadaş.
Kenan: Gece bir kız kıkırdaması duyarsan bunları hatırla Ördek Arif.(gülerek)
Arif: Hadi git işine.Bu arada bana birdaha ördek demiycektin lan hadi.
Kenan: İnsan 40'ından sonra değişiyor be Arif.
Arif: Ne ara 40 oldun lan sen?
Kenan: 2 gün önce işte.Sayamıyorum zaten bu iş yüzünden gecem gündüzüme karıştı.Neyse Arif bu etiket demek oluyor ki buraya bu kafatasını bırakan kişi yada cinayeti buradan işleyen adam takım elbiseliydi ve etikette çalılara takılınca koptu.
Arif: Yüksek ihtimal.
Kenan: Şu kafatasından yüzün resmini çıkaracak birini bulmamız gerek.Bulgubilimle bir görüşmek lazım.
O sırada olay yeri inceleme ekibinden biri gelir.
Görevli: Komiserim etrafta herhangi bir başka ipucuna yada vücudun geri kalanına rastlamadık.
Kenan: Tamam sağol.
Arif: Yani kafatası bir yerde vücudun geri kalanı bir yerde.Ve vücudun sürüklenmesine ait hiçbir iz yok.
Kenan: Buda demek oluyor ki cinayet başka yerde işlendi ve kafatası vücuttan koparılıp buraya atıldı.
Arif: Neden böyle bir şey yapsın ki?
Kenan: Aklımızı karıştırmak için.
Arif: Nitekim başarılıda oldu.
Kenan: Aynen.
1.BÖLÜM SONU
Günlerden salıydı.Çarşambada olabilir.Yada haftanın herhangi bir günü.
Saat 5:30 civarı.Ofisi bir kahve kokusu kaplamış.Gece boyunca uyunulmadığı bir şeylerin peşinde koşulduğu Komiserin gözlerinin altlarının mor mor olmasından anlaşılıyor.
Arif: Kenan saat 5 buçuk olmuş.Güneş doğucak şimdi.Eve gitsek iyi olur.
Kenan sandalyeden başını geriye atmış yarı uykulu bir şekilde dururken aniden Arif'in sözleriyle kendine gelir.
Kenan: Hee.Doğru.Gidelim…
Kenan bardağında kolan son yudumuda içer ve masadan kalkar.
DÜN GECE
Arif: Kenan cinayet var.Eski garın orada bir ceset bulmuşlar.
Kenan: Tamam sen al şu benzini arabaya koy.Arabadaki gaz götürmez gara kadar bizi.Ben geliyorum.
Arif: Tamam ama acele et yine fırça yemeyelim müdürden.Geçen gün yok efendim neden olay yerine geç gelmişiz yok neden acele etmiyormuşuz.Sanki kendisi en başta oraya gelenlerden.O anca makamında g*tünü büyütsün…
Diye söylenerek odadan çıkar.
Kenan odada telefon görüşmesi yapmaktadır.
Kenan: Alo Anne.
-Nasıl ya? Kimle görüşüyürmuş?
-Bir kıza sahip çıkamadın dimi anne.
-Babamı ben öldürmedim.
-İşim var kapatıyorum.
-Bir süre arama beni.
-İşler durulsun bir ara uğruycam ben.
Olay yerine varmışlardır.
Kenan: Heh anlat bakalım son durum ne?
Olay Yeri İnceleme Ekibinden Biri: Komserim bir çocuk bu taraflarda oynarken bir sepet görüyor.Sepetin içini merak edip açtığında bu kafatasını buluyor.Sonra korkup,kaçıyor ve babasına haber veriyor.
Kenan: Etrafta vücuda ait kol,bacak yada ne bileyim vücudun geri kalanına dair herhangi bir ipucu falan yok mu?
Olay Yeri İnceleme Ekibinden Biri: Şu ana kadar bulamadık.Ekip araştırıyor.İlk önce dar alanda bir araştırma yaptık şimdi geniş çaplı bir aramaya başladık.
Kenan: Tamam kolay gelsin.
Kenan eliyle işaret ederek Arif'e gelmesini söyler.
Kenan: Şuraya bak.
Arif: Nereye?
Kenan: Çalılara.Orada bir şey var.
Arif çalılara takılmış olan şeye doğru yaklaşır.
Arif: Bir etiket sanırsam.Takım elbise etiketi.
Kenan: Emin misin lan?
Arif: Geçen gün aynı markadan aldım.
Kenan: Napcan lan takım elbiseyi.Çözemediğin cinayetlerin cenazelerine gidip mi vicdanını rahatlatcan?
Arif: Düğün var onun için almıştım.Neyse sen onu boşverde şuradan bir eldivenle torba al gel.Şuna yakından bakalım.
Kenan eldiveni ve torbayı getirir.
Arif etiketi alır ve torbanın içine koyar.
Kenan: Ulan kim niye atar böyle bir yere etiketi?
Arif: Belkide atmamıştır.Takım elbise oraya takılmıştır ve etiket kopmuştur.Kimse çalılıklara etiket takmaz.Dilek ağacı
falan sanmıyorlarsa tabii.Allah'ım lütfen bu takım elbiseye sahip olayım gibisinden.
Kenan: Sen yapabilirsin ama normal bir insan hayır.Hşşt gel bakıyım buraya.
Kafatasını bulan çocuğun babasını yanına çağırır.
Adam: Buyrun komserim.
Kenan: Bu ormana gidip gelen sık olur mu?
Adam: Yok komserim.Zaten buralarda oturan bi biz varız.Bizde buraya girmeyiz zaten.Bu eşek sıpasınada girme diye tembihliyorum ama yeşillik alan diye otlanmaya geliyor bizim öküz.
Kenan: Neden girmezsiniz?
Adam: Komserim zamanında buralarda bir hayalet yaşarmış.Eski garda tren çarpması sonucu ölen bir kızın mezarını buraya yapmışlar.Ama ruh bu ormanda dolaşır dururmuş.Geceleri girenler bir küçük kız kıkırdaması duyarlarmış.Bileklerine kadar olan kanlı kremsi elbisesiyle gözlerinin önünde aniden geçermiş.50-60 yıldan beri bizim sıpadan başka giren olmaz buraya.
Arif: Hadi lan ordan.İnanmayın böyle hurafelere.19.yüzyıldayız bunlar kaldımı arkadaş.
Kenan: Gece bir kız kıkırdaması duyarsan bunları hatırla Ördek Arif.(gülerek)
Arif: Hadi git işine.Bu arada bana birdaha ördek demiycektin lan hadi.
Kenan: İnsan 40'ından sonra değişiyor be Arif.
Arif: Ne ara 40 oldun lan sen?
Kenan: 2 gün önce işte.Sayamıyorum zaten bu iş yüzünden gecem gündüzüme karıştı.Neyse Arif bu etiket demek oluyor ki buraya bu kafatasını bırakan kişi yada cinayeti buradan işleyen adam takım elbiseliydi ve etikette çalılara takılınca koptu.
Arif: Yüksek ihtimal.
Kenan: Şu kafatasından yüzün resmini çıkaracak birini bulmamız gerek.Bulgubilimle bir görüşmek lazım.
O sırada olay yeri inceleme ekibinden biri gelir.
Görevli: Komiserim etrafta herhangi bir başka ipucuna yada vücudun geri kalanına rastlamadık.
Kenan: Tamam sağol.
Arif: Yani kafatası bir yerde vücudun geri kalanı bir yerde.Ve vücudun sürüklenmesine ait hiçbir iz yok.
Kenan: Buda demek oluyor ki cinayet başka yerde işlendi ve kafatası vücuttan koparılıp buraya atıldı.
Arif: Neden böyle bir şey yapsın ki?
Kenan: Aklımızı karıştırmak için.
Arif: Nitekim başarılıda oldu.
Kenan: Aynen.
1.BÖLÜM SONU
Moderatörün son düzenlenenleri: