Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi - Tanıtım Fragmanı | BluTV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,571
Reaksiyon puanı
62,891
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
blutv_behzat_c_nin_tanitimini_paylasti_h24420_7bf95.jpg


Efsane dizi Behzat Ç. bir kez daha ekranlara dönüyor.

Yapımcılığını Ortaks Yapım'ın, yönetmenliğini Devrim Yalçın'ın üstleneceği, Erdal Beşikçioğlu'nun bir kez daha fenomen rolüyle kamera karşısına geçeceği yapımın temmuz ayında çekimlere başlanacak olan yeni sezonu, Emrah Serbes'in 'Çekiç ve Gül' adlı kitabını merkezine alacak.

29 Haziran'da satışa çıkacak kitabın tanıtım yazısından alıntı:
“Biz mi bombaladık lan Emniyet’i darbe gecesi? Biz mi yıktık buraları? Bizi darbeden önce Köpek Eğitim Merkezi’ne sürmüşlerdi. Köpek mamalarının tadına bakıyorduk amirimle, köpekler ishal olmuştu, nedenini anlamaya çalışıyorduk. Bir baktık havada jetler uçuyor, Gölbaşı’na, dibimize bomba yağdırıyorlar.”

Ankara Emniyeti’nin Cinayet Bürosu’nun aykırı başkomiseri Behzat Ç., öfkesinden yorgun düşmüş, yine hayalet gibi dolanıyor ortalıkta. Tabii Hayalet’le ve Akbaba ve Harun’la beraber... Bazen de Cinayet’in kızı Seher’le, Cinayet’in kedisi Gaspi’yle beraber...

Sıvasız duvarlı gecekonduda, pavyonda, işkembecide, oto tamirhanesinde, dükkânda, şık bir ofiste, tekkede, Millet Bahçesi’nde, adliyede, hastanede, nezarethanede, mezarlıkta ve tabii sokaklarda, cinayetlerin ve nice cürümlerin izini sürüyor Behzat Ç.. Umutsuz, serkeş, pejmürde... Bazen de olanca dehşetine tezat, “basit, tatlı ve hüzünlü” insan hikâyelerinin içinde geziyor.

Emrah Serbes’in bir fenomen olan Behzat Ç.’si, Çekiç ve Gül’de bu defa öyküleriyle “ortamlarda” kol geziyor."

İşte ilk teaser: