Çaycı Hüseyin Sonunda İsyan Etti!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,070
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakteri ile hafızlara kazınan Alparslan Özmol sonunda isyan etti!

hqdefault.jpg

Ayrılsak da Beraberiz, En İyi Arkadaşım ve Çocuklar Duymasın gibi dizilerde rol alan Alparslan Özmol, günümüzde doğru yanlış her şeyin hızla yayıldığı sosyal medyada kendisi ile çıkan haberlere sonunda isyan etti.

Son olarak geçtiğmiz gün corona virüsünden hayatını kaybettiği iddia edilen ve Twitter'da yeniden gündem olan Özmol, "Sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Annem beni aradı ve sesimi dinleyip kapattı. Bir hafta sonra annemin yanına gittiğim zaman sordum ve ‘oğlum haberler çıkıyor korkuyorum’ dedi. Ailem ve dostlarım üzülüyor. Sosyal medyanın aktifleşmesinden dolayı gençlerimiz mizah yapıyor. Ben de gülüyorum ama tadında olmalı. Mizah ölümle olmaz. Bazen geleneklerimizi kaybettiğimizi düşünüyorum…" ifadelerini kullandı.

Aslında bu bir mobbingdir. Cüce olanlar toplumda nedense maskot gibi görülür. Hep onlara sempatiklikle yaklaşilir. İnsanlar onların hakkında ne derselerse şakasına yaptıkları düşündürülür. (kesin okurken duyar kasmış demiştirsiniz)

• Beğendim
Reactions: blacklion
Adamın hayatını Tyrion Lannister'le ilişkilendirmişsin direk. :A
Belki karakter düşüncemi, bakış açımı değiştirmiştir :A Şu zamanlarda fark ediyorum ÇHGB'da da Hamza var. Ne yapsa sempatik gösteriliyor. Onun da kendi sorunları var ama bunu mizah olarak sunuyorlar bize. Mizah olarak sunulunca böyle durumlara engel olunamıyor malasef. Bugun yarın o da bi yerden sonra isyan edecektir.

• Beğendim
Reactions: blacklion
Tyrion bence zirveydi gerçekten bugüne dek tüm dizilerdeki karakterlerin en somut en canlı örneğiydi. Yaşadıkları, maruz kaldığı sosyal dışlanma, ötekilestirme... ÇGH'de de var, GGS'de de var Bilal üstünden yapılıyor. Ben şahsen dış görünüş üstünden dönen esprileri mizahi ve komik bulmuyorum. GGS bunu artık pek yapmıyor ama ÇGH'de daha da en azından konuyla ilişkili canlı bir örnek de var. Ama bu sadece Çocuklar Duymasın ile ilgili değil, niyeyse kusuru olan herkese yapılıyor. Münir Özkul yaşlı diye devamlı haberi çıkarılıyordu. Arda Kural'a da çok yaptılar yani bir kusuru olunca yapıyorlar sosyal medyada...
Aynen demek istediğim bu gibi şeyler. Espiri yapılınca yumuşatmiş oluyorlar. Sonradan acıkladıklarında da "aaaa :(" diyen bi toplumuz malasef. Neyse işte adama hak veriyorum ben. Son zamanlarda yapılmış en haklı isyan:X