Çayı & Kahveyi Kaç Şekerli İçiyorsunuz?

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,952
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
cay-kahve.png

Genel olarak çayı ve kahveyi kaç şekerli içmeyi tercih ediyorsunuz ya da şeker kullanıyor musunuz?

• Beğendim
Reactions: Angelica
Çayı genelde 2 şekerle içiyorum ama eğer acı gelirse 3 şeker de olabiliyor. Üşenirsem de şekersiz içiyorum. :A

Kahvede de 2 şeker yetiyor ama sütlü Nescafe Gold içtiğimde biraz daha koyuyorum. :A

Siyah çayı pek içmem ama içersem de şekersiz olmalı kesinlikle. Yoksa tadı pişmiş pekmeze benziyor. :A

Şekersiz çay içmek istemem. 1 kere denedim ama :A 1 kaşık ideal. Gerçi arada öyle içiyorum :A
1 kere denediğin için öyle gelir. 5 kere denesen yavaştan alışırsın, 25.denemene ise artık şekerli içemez olursun :A kİ 25 abartı sayı, daha aza alışıyor damak tadı ama önemli olan istek tabii :A

Çay da kahve de cidden en iyi şekersiz gerçek hakiki tadı alınıyor.. Ben de zamanında 2-3 kaşıktan az içemezdim ama bir alışınca zift gibi kahve dedikleri şey aslında hakiki kahve olarak gelmeye başladı :A @12.Adam

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Çay bardağımın ebatlarına göre değişiyor ama çayı şekersiz içemeyenlerdenim, kahve pek tüketmem içtiğimde ise 3 şekerli 😉